Getter i träden

Nu ska ni få se något som fick mig helt blown away haha… När vi åkte till nästa stop efter Marrakesh åkte vi förbi träd som hade massa getter i sig! Min hjärna kunde inte koppla det, men vi fick stanna bilen för att hoppa ut och titta närmare. Vi fick lära oss att getterna hoppar (!) upp i träden för att äta nötterna som växer där. Alltså jag kunde inte sluta skratta, det ser så himla knäppt ut haha! 🙂 En liten sötnos var extra kramgo så jag fick bära hen och mysa lite. Tyvärr försökte hen äta upp min tröja så vi myste inte så värst länge.. Den blev väl sugen på ananaserna som fanns på blusen 😉

Idag är det tyvärr sista dagen, känns tråkigt att behöva åka hem till kylan igen men har haft det så himla bra här 🙂 Men jag har också saknat min älskade Andreas där hemma, så det känns skönt att få komma hem ändå. Jag älskar känslan att sakna hem till mitt hjärta när jag reser, det värmer mig så oerhört. Förut kändes det som att jag reste för att rymma verkligheten, men idag är verkligheten underbar. Kärlek är fantastisk ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (32)
 • Anonym

  Inget konstigt med det. Getter gör så. Klättrar och hoppar upp på berg/träd mm.
  Det som var konstigt och roligt är väl att du har noll kunskaper om ALLT.

  • Frida

   Hej Anonym. Nu fick du mig att göra något jag aldrig annars gör. Kommentera. Bara för du kan denna kunskap betyder det inte att alla kan det. Jag var medveten om att de hoppar på berg men inte träd. Men min fråga här är, vad tjänar du på denna kommentar? Alexandra kan säker fakta/info som du inte har någon aning om. Det betyder inte att man trycker ner en annan människa för det. Vår uppväxt, vänner, jobb, intressen och erfarenheter gör att vi kan olika saker. Men att hoppa på någon för detta är inte bara omoget utan också sorgligt. Du borde ha bättre saker att göra än att skriva: ”Det som var konstigt och roligt är väl att du har noll kunskaper om ALLT.”. Kunskap är individuellt och det gör dig inte till en bättre människa för du kan mer.

   • Anonym

    Hej ”Frida” (Andreas)
    Kissie driver en stor blogg och borde ha mer kunskaper än hon har. Med tanke på den lön hon får ut. Om hon nu saknar kunskaper så borde hon fått det genom åren eller visa sig intresserad att lära sig. Detta med getterna t ex kan t om små barn.
    Så ja, självklart blir vi förvånade när hon vet och kan så lite om allt. Gäller även när hon är ute och reser. Kan noll om kulturer osv så det hon skriver blir totalt fel och pannkaka. Driver man en stor blogg så måste man veta en hel del innan man uttalar sig!

    • Frida

     Hej Anonym,

     För ditt första påstående; Nej jag är inte andreas. Jag är faktiskt Frida och gömmer mig inte bakom någon annan. Varför måste man kunna en hel del för man är bloggare och har en bra lön? Är inte meningen med kunskap att man ska lära sig allt eftersom?

   • Sara

    Hon kan väldigt lite faktiskt för att vara nära 30… Det märks på hur hon uttrycker sig hon är väl fortfarande bara lite omogen

    Folk får sluta dalta med henne, som sagt hon är snart 30 bast inte 8

  • Maria

   Vad är det för fel på dig Anonym? Du verkar inte ha något annat för dig i livet än att scanna Alexandras blogg och kommentera elakt. Är du så missnöjd/uttråkad med ditt eget liv att du känner att du måste ge dig på andra under det patetiska namnet anonym? Skärp dig för fan!

   Till Alexandra jag förstår inte hur du orkar ha öppet kommentarsfält, hade stängt för länge sen och godkänt. Du måste vara otroligt stark psykiskt som orkar detta.

  • Camilla

   Jag hade inte heller någon som helst aning om det här. Jag är 30 år, välutbildad, jag har besökt 24 länder (inklusive Marocko och just Marrakech samt Agadir, jag vare sig såg eller hörde talas om detta fenomen, och därför var det lite svårt för mig att suga åt mig informationen också) intresserad av att läsa och lära mig om mycket olika saker. Men jag vet INTE allt och jag ser inte några problem med det heller. Hur mycket kunskap jag än får i mitt liv skulle jag inte oprovocerat sätta mig på internet (det är väl ändå nåt som bara småbarn skulle göra, förutsatt att de var helt ouppfostrade vill säga) och lägga mig till med ditt beteende bara för att jag tänker ”visste hon inte det?” eller ”den här personen har inte så mycket allmän kunskap som hon borde ha vid 26”, jag tycker det är ett otroligt pinsamt sätt att ta ut sina uppenbara aggressioner och egna problem på som du så tydligt uppvisar. Problemet ligger inte in att alla människor inte har likadana kunskapsnivåer. Problemet ligger hos dig om du inte kan gå vidare med din dag utan att försöka förminska dem för det. Att du gör det du gör ovan visar att du inte har självinsikten om det vilket bara är sorgligt. Ditt beteende och dina uttalanden tyder på låg intelligens. På allvar alltså, att du ser ner på och någon som inte vet de saker du tycker att de ska veta, det är direkt ointelligent – för att inte tala om barnsligt. Hur du ser på världen och intelligens är ointelligent. Jag skulle bli helt ställd om någon skrev som du gör varje gång jag erkänner något jag inte visste. Hur förväntas man veta något man aldrig har hört? Jag har ju hellre aldrig fått en viss information, eller kanske någon gång hört talas om något för 20 år sen som jag glömt, än att ha din attityd. Sitta anonym på nätet och hacka på folk för att de inte kan tillräckligt? Men herregud? En del kan mindre än andra. Vad är det med det? Varför tror du på fullaste allvar att det gör din personlighet rimlig? Och kan du inte fråga dig själv varför det gör dig så arg, för det är ju helt orimligt att det här skulle påverka ditt liv eller ditt humör. Jag ser inte hur det här är ett problem för dig. Nej, du, det är DIG vi vägrar dalta med. Kaxig bakom din skärm, ouppfostrad till absurdum och vill bara få folk att må sämre för att de inte är tillräckligt allmänbildade. Sånt barnsligt beteende är det ingen normalfuntad människa som tolererar. Det är pinsamt och sådana som du kommer alltid att sägas emot. Ditt argument att hon ska veta att getter sitter i träd för att hon driver en stor blogg är i särklass det dummaste jag har hört. När man inte har argument för att backa upp sitt eget dåliga beteende så drar man tydligen nåt ur röven. Snälla förklara hur den här informationen skulle ha nått henne för att hon har den här bloggen. I cannot WAIT to hear this. Tror du att folk sitter och ger henne olika irrelevanta fakta så att hon får mer och mer onödigt vetande FÖR att hon har en blogg? Det är ju helt orelaterade saker, du skämmer ju bara ut dig ju mer du försöker förklara. Det som är mer ironiskt än något annat är att du surar för att hon faktiskt snart är 30 och inte 8, men dig ska vi dalta med när du beter dig som att du inte är en dag över 8. Summa summarum säger dina kommentarer mycket mer om dig än de någonsin kommer att göra om Alexandra. Ja, jag är väl medveten om att det här inte är din första, ”anonym”.

  • Comeoffit

   Du låter psykiskt störd och/lr full av hat. Jag känner ingen som visste detta och har ett stort nätverk. Gå härifrån och sluta kommentera, människor så fulla av hat som du är hör inte hemma med öppen mun!

 • Anonym

  Och något som är mer konstigt är när man zoomar in bilderna på ditt ansikte.
  Vad har du gjort??? Fillers i kinderna eller vad? För ditt ansikte ser väldigt roligt och konstigt ut. Vi har ju märkt det på senaste bilder på dig att du ser väldigt konstig ut.
  Du får resor mm gratis så du får väl även fillers gratis annars hade du inte sprutat in så mkt son du gör.

 • Kattis

  Då kan du läsa på lite om vad som görs av det som getterna bajsar ut…..Antar att du inte lyssnade på guiden om ni nu hade någon sån med på turen.

 • Elina

  Du börjar se gammal ut.

  • Bunny

   Men är det så konstigt eller? Bara några år från 30. Vad fasen är det med alla i kommentarsfältet…

  • L

   Wtf?! Så omoget skrivet. Alexandra ser ut sin ålder och ser helt fantastisk ut!!

   Skärpning!

   • Em

    Men för helvete, HON ÄR 26 ÅR (snart 27 tror jag) kan hon få vara det innan ni börjar hålla på om att hon snart är 30?!! Det är som att säga till en 21-åring, ”nu är du ju snart 25år” låter helt sjukt.

  • Camilla

   Det var verkligen revolutionerande. Till skillnad från alla andra, som bara ser yngre ut för varje dag som går menar du? Jag tror du menar ”äldre”, för ”gammal” ser hon ju verkligen inte ut att vara. Inte ens du tycker att hon ser ut som en gammal tant. Well, hellre gammal än ett litet nättroll som ingen har ouppfostrat överhuvudtaget som är pinsamt kaxig bakom en skärm 🙂 Det ena kan man inte hjälpa, det andra är ett val.

 • Cornelia

  Blev helt fascinerad av de här getterna. Hade ingen aning. Så häftigt!!!

 • Gunilla

  Tyvärr hoppar inte getterna upp i träden. Guiderna sätter upp dem för turisternas som tycker om det utan att veta. En turistfälla.

  • Gunilla

   Synd med så många elaka kommentarer. Varför kritisera någons utseende överhuvudtaget.

  • ML

   Enligt vad jag läst så klättrar getterna upp själva för att äta nötterna i vissa speciella träd, vilket uppmuntras av markägarna som t.ex. tar avgift för att fota osv. Men det är ingen som lyfter upp getterna och detta är inget som getterna tvingas till.

  • Lava

   Hahaha, blir jobbigt att för guiden att klättra upp i trädet med en get under armen 😂 låter som bullshit

 • L

  😍😍😍😍 Visst blir man SÅ glad av getter? 🤣😅😄😁😃😊😊

 • Sandra

  Tack Gunilla för att det finns någon som har lite IQ, trots att det är Kissies blogg.
  Och Anonym har helt rätt med.

 • Josefine

  Haha, såg klippet på Instagram 😅
  Yey, äntligen vardagsinlägg från dig, får jag säga då 😁

 • Bess

  Du är omogen för en nästan 30-åring kvinna. Väx till dig lite och tar det lugnt med dina fillers. So fake.

  • Kissie

   Bess, du tycker det är moget att kommentera under olika namn då? Ser ju att du kallar dig för Lovisa Andersson och Layla också här bland kommentarerna 🙂 Jag tycker faktiskt det väldigt omoget, men vi alla ser ju olika på saker och ting 😉 Kram

 • Charlotte

  Ni som skriver massa elaka kommentarer, ser ni själva hur elakt ni beter er? Hade det känts kul om någon hade skrivit så till er?

  Fattar inte riktigt vad ni får ut av att vara elaka mot någon annan, gör något annat om ni blir så provocerade av att läsa här. Om ni tycker Kissie är så dålig, varför besöker ni hennes blogg? Och om hennes lön irriterar er så mycket, kom ihåg att varje gång ni klickar och kommenterar så bidrar ni till att höja den. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *