Lunch with a view

Alltså wow vilka fina platser vi får besöka, och äta så sjukt god mat! Igår stannade vi till på restaurangen Cabestan som hade världens finaste utsikt. Om ni tittar på bilden med ostron så kanske ni kan se havet i bakgrunden? Det var maffigare IRL såklart hehe 🙂

Tycker ni om ostron? Min första gång var hemsk, tyckte det smakade som en kalsong som har legat på havets botten i massvis med år. Men andra gången när min kära mor serverade finare ostron med rätt tillbehör tyckte jag det var väldigt gott 🙂 Jag vill ju ha citron och rödlök på mina ostron, då är dom som godast enligt mig.

Ps. Älskar Emelies örhängen, så maffiga och färglada! 🙂 Blir glad i själen av att titta på dom haha…

alexandra kissie nilsson Marrakech lunch

alexandra kissie nilsson Marrakech lunch

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *