We are here!

Sponsrat av Royal Air Maroc

Hej! Förlåt hann inte blogga mer igår men nu är jag äntligen på plats i Marocko och ska börja uppdatera er med härliga bilder härifrån 🙂 Resan hit gick bra, tog knappt 5 timmar och under dessa timmar hann jag skriva mycket på boken. Så jag tyckte det var skönt att få resa så jag kunde fokusera på det. Dessutom åkte vi i Royal Air Maroc‘s buisess class, så hade gott om plats och fick god mat. Tyvärr känner jag hemma att mycket kan distrahera, men inte på ett flygplan. Då är det så lugnt och skönt, och ingen telefon som tjuter tack vare brist på wifi 😉 Tänk att man kan uppskatta att faktisk inte ha nätuppkoppling. Jag har kommit till det stadiet nu.. Hur känner ni, är det skönt att vara utan internet? 

Iaf.. När vi kom fram checkade vi in på Kenzi hotell, åt middag allihopa och sen gick vi direkt och la oss. Vi ska upp tidigt idag och utforska Marrakesh 🙂 Dessutom så blir man ju seg efter att man har flygit så ingen utav oss verkade speciellt party-sugna hehe.. Var ju faktiskt lördag igår! Men jag har gått och blivit tant, jag somnar ju runt 10 på kvällarna nu för tiden haha! Det kan ju iof bero på att jag har varit sjuk nu ett tag men innan det var det runt halv 11 tror jag..

alexandra kissie nilsson reser

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *