Alla fransar lossnade!

Hej!

Har varit och fotat bokomslaget nu på morgonen, tror det kommer bli så himla fint!! 🙂 Så taggad på att få se färdiga boken. Vi var dessutom sjukt snabba, vi blev klara på mindre än en timme! Men vet man vad man är ute efter så går det ganska fort.. Förra fotograferingen tog iaf minst 2 timmar.. Och jag är väldigt säker på att detta kommer bli mycket bättre 🙂 Vi fotade också porträttbilder som ska släppas i samband med boken.

Men alltså hörrni.. Igår var jag ju och fixade fransarna, men när jag vaknade upp imorse och tittade mig i spegeln så var inga fransar kvar?! Fattar ingenting, på något konstigt vis har dom lyckats ramla av när jag sov. Men jag förstår inte hur exat alla fransar kunde lossna? För någon frans här och där lossnar ju, det är man van med men inte att alla försvann hahah.. Så jäkla konstig! Dessutom blev mitt ena öga rött, så misstänker allergi mot limmet… Känns ju sådär att få åka utomlands utan fransar och ett irriterat öga 🙁

Nu ska jag packa klart, göra lite mat och sen åka mot Arlanda 🙂 Ska bli så skönt att få slippa kylan ett tag. Wihoo!

Bilder: Malin Göransson  

Posted in: PICTURES
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *