Parneviks

Igår var vi på ett event med familjen Parneviks. Dom visade dom förta avsnitten från deras senaste säsong. Aldrig tittat på programmet, men det har inte behövts för jag har ändå förstått att familjen ska vara hur härliga som helst 🙂 Avsnitten var superroliga och jag skrattade sååå mycket. Stackarns mamma Mia Parnevik satt och skämdes ihjäl. Hela familjen var såklart på plats och tittade med oss 🙂 Säsongen startar nu på tisdag 21:00 på tv3, viaplay eller viafree om ni är sugna!

Jag har nu iaf fått fransarna fixade, fotat och hämtat alla paket som skulle hämtas upp. Nu tänkte jag väl äta något litet, städa, packa och lite sådär 🙂 Lägenheten är typ TÄCKT av kläder, helt sjukt. Måste nog göra mig av med lite nu snart, brukar lämna påsar med kläder till väninnorna så får dom leka med det som inte kom till användning. Får se om jag hinner det idag. Vill egentligen spela in en video också men känner nog att det blir inte stressigt. Kan ta det när jag kommer tillbaka..

Fick 2 bilder som fotografen Eero hade tagit på mig och min kärlek igår 🙂

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *