Fredagslistan

MorN morN! 🙂 Jag kan äntligen säga att jag är frisk. Inte 100 % då jag fortfarande hostar och snorar, men kroppen är piggare nu och jag vågar röra mig utanför lägenheten. Halleluja! Men snacka om tur, åker iväg imorgonbitti så det var ju verkligen på håret att jag hann bli frisk.

Men då det är fredag kör vi igång dagen med en fredagslista:

Vad hände förra fredagen? Planen var att träffa Bella och Issa för middag hemma mig, sen ut på äventyr. Nej men vår vän från London var här och höll i en fest som vi skulle ha gått på. Tyvärr blev både jag och Issa sjuka så det blev inget med det 🙁

Vad är det roligaste som har hänt under veckan som varit? Har haft väldigt bra möten, har fått in sjuk roliga kampanjen OCH jag fick veta igår att jag ska få designa för ett sjukt märke! Så kul!! Har lixom 3 (?) kollektioner coming up verkar det som nu.. Sen var det så himla skönt att få fixa håret, känner mig som en ny person!

Dagens fredagshumör? Jag är absolut inte på festhumör, snarare tvärt om. Idag ska det jobbas, har 2 fotograferingar och städa samt packa hehe.. Måste hämta 2 paket också.

Vem äter du helst middag med ikväll? Andreas såklart då jag lämnar honom imårn!

Och vad ska ni äta? Har inget planerat, vore gott med sushi!

Dricka då? Cola zero!

Vad ska du göra ikväll? Planen var att gå på födelsedagsfest men kommer inte klara det. Måste vara realistisk, flyget går typ 8 imorgon! Så kommer ha en myskväll med Andreas och packa.

Vad ska du göra imorgon? Åker till Marocko, wihoo!

Och på söndag: 

*Check out at 09h00 & half day Casablanca city tour with a Swedish speaking tour guide.

*Lunch at le Cabestan restaurant around 13h30.

*Departure towards Marrakech at 15h00.

*Check –in at SAVOY LE GRAND HOTEL at 19h30.

*Gathering at the reception 20h30 for dinner at le Comptoir Darna restaurant.

*Return to the hotel around 23h00.

Det är alltså från vårt schema i Marocko 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *