Hej då gult hår!

Sponsrat av http://rapunzelofsweden.se 

Hej! Idag har jag varit och fixat håret hos Rapunzel of Sweden 🙂 Blev så himla fint! Mitt egna hår har en tendens att gå åt det gula hållet så vi ljusade upp det ordentligt, nyanserade och klippte topparna. Vi boostade även håret med olaplex så håret känns nu lent och fint. Åh så skönt det är att ha fint hår igen, känner mig så redo för resan nu! Hann tyvärr inte med fransarna idag men efterlyste någon som kan hjälpa mig imorgon istället så det löser sig nog 😉 Tack och lov för sociala medier!

Chloé fick hänga med idag också, tjejerna på salongen blev så inopererade av hur lugn och snäll hon har blivit. Jag har ju berättat att Andreas har ”läxat upp” henne ordentlig och det har verkligen gett resultat. Hon känner att det är vi som bestämmer och det gör henne till en lugnare hund. Så kul att se! Så hon låg mest och sov när hon inte hälsade på personalen haha. Sötnosen!

Efter besöket hos Rapunzel sprang jag upp för gatan bara för att träffa Metro 🙂 Gick superbra. Efter var planen att jag skulle försöka tracka upp ett paket från UPS som inte har leverans hem till mig som planerat. Men insåg att jag inte skulle hinna det, ska nämligen iväg på ett event 18:30 och jag ville gärna hem emellan för att blogga, äta (inte ätit riktigt mat idag) och fixa iordning mig.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *