Matchade sett

Inlägget innehåller adlinks.

Sorry har lite bloggtorka idag.. Inte helt frisk än och känner mig lite stressad i kroppen. Vet inte vad det beror på, men kan vara att det är mycket på g och att att jag inte är frisk ännu.. Blev också stressad över att mitt viktiga paket lämnades vid min gamla lägenhet stället för här haha. Sen att jag var tvungen att ställa in några möten nästa vecka för jag är bortrest. Hade alltså lyckat dubbelboka mig, så typiskt!

Men jag tänkte visa några snygga matchade sett 🙂 Kikade ni på gårdagens video? Då såg ni att jag hade det översta rosa settet, SÅ JÄKLA SNYGGT! Extra snyggt är det att köra utan bh under 🙂 Har även det svarta settet, så fint när det glittrar. Samtliga sett kommer från nelly och använder ni koden alexandra25 får ni 25 % rabatt, gäller i 3 dagar. In >HÄR< för att shoppa!

Kavajen hittar ni >HÄR< och byxorna >HÄR<

Byxa + tröja hittar ni >HÄR<

Kavaj – LÄNK // Byxor – LÄNK //

Kavaj – LÄNK // Byxor – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *