Röd + rosa = sant

Något jag inte trodde jag skulle tycka om så mycket som jag gör nu är färgkombinationen rosa och rött. Tycker det är så snyggt 🙂 Dog ju lite för dressen längst upp till höger, visst är den fin? Dock känns detta väldigt vårigt, så väntar nog liiite till innan jag börjar dra dra alla härlig rosa kjolar 😉 Letade dock efter en röd kappa från Armani som jag tänkte matcha med en stickad tröja som är rosa, när jag inte hittade den insåg jag att jag hade sålt den för länge sedan. Buuh 🙁 Ibland ångrar man sig, men sånt är livet! I will move on..

Mår nog lite bättre nu tror jag.. Men vågar inte hoppas för mycket, kommer säkert må dåligt imorgonbitti igen hehe.. Men ska försöka ta det lugnt även då. Ska sitta inne och skriva på boken, precis som jag gjort idag. Helt sjukt men jag börjar TYP bli klar. Har alla kapitel klara förutom ett. Så min strategi är nu att skiva mer på dom befintliga och det sista kapitlet kommer nog till mig 🙂 Känns så kul att det börjar bli dags för att börja sälja in den till olika butiker. Boken släpps i höst men redan nu under våren säljs den in.

Aja, ska slå igen datorn behöver tvätta håret sen ska jag försöka ladda ner något skoj spel. Är rastlös hehe..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *