How was last week?

Hur mådde du? Jag mådde faktiskt riktigt bra, jag var på anställningsintervju kan man säga och gick därifrån med ett jobb. Jag har kanske nämnt att jag saknar ett ”vanligt” liv så det kändes så himla kul. Det kanske visar sig att jag inte alls funkar med ett jobb, men jag vill bryta mönster och det gör jag nu 🙂 Så taggad! Ska börja om 2 veckor.

Vad var roligast? Att jag fick jobbet såklart!

Vad var tråkigast? Begravningen för farmor på fredagen 🙁 Men den var vacker och fin, så det kändes ändå fint ♥

Vad önskar du att du hade gjort mindre av? Fokuserade på träning som inte blev av. Varför ska jag hetsa upp mig över att jag inte får träna när jag är sjuk? Realax god damn it!

Vad önskar du att du hade gjort mer av? Vilat så jag inte hade behövt bli så sjuk.. Men det är samma visa varje gång hehe..

Vad var det godaste du åt? Köttbullarna efter farmors begravning. Vi åkte och åt tillsammans hela familjen och jag är glad jag beställde köttbullarna. Det är så gott på resturang för då får man ju alla tillbehör, inlagd gurka, lingon, potatismos och massa sås. Nam nam!

Veckans bästa låt?

Perfekt med Mats Westling. Fick lära mig att det var farmors favoritlåt och den spelades som sista låt på begravningen.

Betyg på veckan mellan 1-10?

5, grymt med nytt jobb men att jag blev så himla sjuk drog ju ner betyget. Begravningen också. Så ja, en 5a får veckan.

Snodde listan från Johanna Grahn 

Vi var också och såg nya Tomb Rider filmen på bio. Den var tyvärr superdålig hehe..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *