Nope, fortfarande sjuk 🙁 Värst är det precis när jag vaknar för då är näsan igentäppt, halsen svider, munnen är torr och huvudet gör ont. Men såfort jag har tagit mig upp och fått i mig lite mat, vatten och alvoden känner jag mig mycket bättre. Så nu känns det OK, men är långt ifrån kry. Men vågar ändå hoppas på att jag kommer bli frisk till onsdag hehe.. Har mycket att göra denna vecka så vill gärna bli frisk snarast!

Men det plingade på dörren och där var det ett bud med ett stort paket till mig 🙂 Det piggnar alltid upp! Spelar lixom ingen roll att jag jobbar med detta, innerst inne är jag en ung tjej som älskar kläder och presenter haha.. I paketet fanns det massa härliga vårplagg, ska packa med en del till resan på lördag. Så skönt att få vara klädd lite lättare! Ska spela in en haul tänkte jag så får ni se innehållet, men måste bli lite friskare innan jag gör det..

Ps. Är nominerad i ICONFEST 🙂 Skulle bli så glad om ni vill rösta på mig. Kanske som årets blogg? Skulle kännas extra kul med tanke på allt jag har fått gå igenom på senaste.. ♥ http://www.iconfest.com/sv/profile/alexandra-nilsson/ Tack på förhand fina ni!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)
 • Nathalie

  Så kul med paket och gött med hemleverans! Lyx! 😀 Krya på dig <3

 • Yves

  Varför skriver du alltid ”[…allt jag har fått gå igenom] PÅ SENASTE” och utelämnar nyckelordet ”tiden”?! Det finns inget som heter ”på senaste”. Inte heller heter det ”jag gick LÄNGST vattnet” utan LÄNGS (med). Lång längre längst, helt annan sak. Blir så trött på er bloggares taskiga språk och ni smittar av er på yngre som läser era bloggar och tror att ni vet hur man skriver svenska. SUCK!

 • Malin

  Hej Alexandra!

  Jag har en fråga, skulle bli så oerhört tacksam för svar. Jag vill/ska göra en näsoperation men tycker det är så ofantligt svårt att veta vilken kirurg man skall välja. Du som bor i Stockholm, har de rätta kontakterna osv osv … vilken näsplastik kirurg rekommenderar du? Har du hört dåligt om någon? osv osv. Skulle bli så glad om du hjälpte mig ♥ Kram Malin.

 • Josefine

  Åh, jag vill också ha kläder 😀

 • SOFI FRIBERG

  Försök att skippa alvedonen om du har feber. Feber är kroppens sätt att anfalla viruset. Visst om du har riktigt hög feber och mår väldigt dåligt utav det så ska du absolut ta. Krya på dig

 • Jlse

  Vart kommer ditt fina mjukisset ifrån fina du? 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *