Sjukfesten forsätter..

Nej, än är vi inte friska.. Vaknade upp med ömmande hals och gom, samt huvudvärk 🙁 Men vi låg och myste i sängen tills klockan blev 11, så himla mysigt! Idag ska vi verkligen försöka göra ingenting. Vi båda har en tendens att bli rastlösa så vi åker iväg och ”ska bara” göra något. Som igår, vi skulle ju ”bara” åka iväg och äta bullar men slutade med att vi var en sväng på stan, letade lunchställe, mötte snabbt upp min vän Michelle, åkte till tippen, handlade bullar, handlade mat, åt middag ute.. Ja vi var ju hemma klocka 8 på kvällen! Tyvärr funkar det inte så, att man springa runt och låtsas som ingenting. Kroppen ska ju helst ligga kvar i sängen hela dagen! Så det är planen idag förutom när hundarna behöver gå ut.

Mina bästa tips på hur man blir frisk:

1. Koka vatten med ingefära, tryck ner citron och honung och drick några gånger under dagen.

2. Gör smoothies och juicer. I dom kan man trycka ner massa nyttigheter 🙂 Vi gör ofta juice på morötter, apelsiner, gröna äpplen och ingefära.

3. Alvedon och brustabletter. Jag kör inte hard core, jag tar till med den hjälpen som finns 🙂 Tack och lov för apoteket! Det första jag gjorde imorse var att ta 2 stycken alvedon med ett stort glas vatten med c-vitmin med citronsmak.

4. Gör INGENTING. Stanna inne och ligg kvar i soffan eller sängen. Kroppen måste vila.

Gamla bilder men ungefär såhär ser det ut idag. Minus sminket och det borstade håret hehe…

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *