För att fira internationella kvinnodagen idag har cocopanda 25 % rabatt på hela deras sida. Även imorgon! Grymt va? Här kommer en video som jag gjorde i samarbete med dom. Jag visar er hur jag sminkar mig + organiserar mitt smink i badrummet. Visst är det roligt med organisering-videos? Jag älskar dom, blir lixom helt fast haha… Förstår inte hur man kan lockas till något som egentligen är så tråkigt och vardagligt.. Gör ni?

Har just en en tävling på min instagram @alexandranilsson där jag tävlar ut sminket jag använder i videon 🙂 Så gå in där och delta om ni är sugna på lite smink.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)
 • Sara - Aldrig mer över 100kg

  Vilken tur! Jag ska fylla på sminket och detta passar ju perfekt 😍

  Jag brukade väga 117kg, ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se

 • Josefine

  Så jävla typiskt att jag har köpstopp på grejer åt mig själv just nu 😅

 • M

  Fira att bli förtryckt med nåt som är med och förtrycker? No thanks.

 • @inredningsdesign / Instagram

  Känns det inte lite omoraliskt att ”fira” kvinnor genom att ge sminkrabatt på en dag som främst handlar om att belysa kvinnors ojämställdhet över världen? Jag som tolkar det som dubbelmoral…

 • Anna

  Kolla vad som hänt med bannern ”sposored by”; den är mycket mindre än vanligt. Du brukar ju alltid vara noga med att märkningen är tydlig, så gissar att något blivit fel?

  Skulle vara trist om du får ännu mer problem!

 • Pia

  Bra med ordning och reda!

 • Malin

  Då var vi där då.. Varför se smink som förtryck? Lyft kvinnor istället för sänk! Vi får väl vara med eller utan smink, eller hur?! Bra tips ang lådorna! Trevlig fredag! 💅✌

 • M.A

  #BackaTessan!

  Hon har fått så mkt kritik ang. skönhetingrepp (SOM HON INTE ENS GJORT) så jag tycker vi alla kan gå in på hennes kanal och sprida kärlek!

  #BackaTessan

 • M

  Haha, enkel sminkning?? Vad är då icke enkel/mycket smink för dig? Jag har nog aldrig haft på mig så mycket smink som du använder i hela mitt liv. Möjligtvis den gången jag klädde ut mig till Jessica Rabbit. :p Hur orkar du använda så himla mycket smink till vardags? Känner du dig inte översminkad ute i den verkliga världen i dagsljus, på affärsmöten etc? Vore väldigt kul att se dig göra en mer naturlig vardagslook utan heavy contouring och extrema lösfransar någon gång. Smart med lådorna. 🙂

 • Medardus

  Riktigt skönt och framförallt en stor lättnad att laget visar att man kan vinna vara eller icke vara matcher. Tror att det kommer bli en likadan matchkaraktär imorgon. Två spända lag som inte kommer att vilja göra några misstag. Det kommer bli målsnålt igen och målvakterna kommer återigen ha en avgörande betydelse. Nu är dock rollerna omvända och Vik har det psykologiska övertaget. Tror att det blir ännu mer publik imorgon så det är mer som talar för Vik. Kan man passera Mariestad väntar sannolikt Piteå då varken Huddinge eller Kristianstad lär välja Västerås. Mot Piteå lär man inte återupprepa matcher från serien och framförallt få så dåliga starter. Jag tror att man ha en bra chans mot de trots utebliven hemmafördel. En sak i taget dock, första skall Mariestad passeras.

 • robux generator

  hey friends if you want some more and more robux for free then must try my link

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *