Hallå på er!

Glider runt på stan mellan möten och skriva bok 🙂 Gjorde ett snabbt stop på Sephora för att kika lite på fransar, ska ut med tjejerna på lördag och vill vara extra snygg. Hittade då några från Huda Beauty som jag har hört så mycket om. Tog några stycken till kassan och tänkte att jag kan testa dom, tog kanske 5 stycken fransar.. Det blev över 1000 kr?! Fattar ingenting, hur fasiken kan fransar vara så dyra? Haha helt sjukt ju.. Men jag betalade och såg glad ut, dom måste ju ha trott att jag var superrik i min blåa fluffiga päls.. 😉 Nej men jag tog dom, orkade inte lämna tillbaka dom och ha någon som viskar att Kissie inte har råd. Lol.

Vi skulle egentligen gå på en föreläsning idag om varför det blir svårare att få följare på sociala medier idag än förut. Tänkte att det kunde vara spännande, men hjärtat är sjuk så det är lika bra att ta det lugnt hemma istället. Jag tänkte nog kila till gymmet medan jag inte är sjuk som resten utav den svenska befolkningen hehe..

Ps. Längtar så mycket tills jag får fixa håret, och naglarna.. Känner mig lite småful, inte för det är världens grej. Det är lixom grått och kallt ute, så spela roll egentligen. Men det är alltid roligare att känna sig snygg och fräsch 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *