Något jag har förälskat mig i på senaste är vintage örhängen. Gärna guldiga och ännu hellre från chanel! 😉 Tänkte nog unna mig ett par, men spar det till London. Jag antar det finns flera butiker som säljer sånt. Någon av er som vet som har handlat vintage där? Senast jag var i London var jag inte så jättestressad av märkesvaror så det var det primark som gällde för hela slanten haha 🙂 Kom ju undan billigare än nu är min smak är lite dyrare.. Men jag ska erkänna, även om min smak är annorlunda idag så använder jag fortfarande en BH som jag hittade på just Primark. Den håller och den har den perfekta storleken med lagomt mycket push. Det är skitsvårt att hitta i min storlek!

På tal om mäkresgrejer så ska jag försöka sälja ytterligare 2 märkesväskor. Sålde ju min speedy till en läsare som också heter Alexandra och hon mailade och berätta hur nöjd hon var – så kul! 🙂 Det är ju verkligen då det är kul att sälja vidare saker. Jag var jätteglad för väska i början, och nu gör den någon annan glad. Typ som en gammal pojkvän som ligger hemma och skräpar 😉 Synd att man inte får betalt för dom.. Inte ens frakten står nästa person för! Men ibland får man gå lite minus, det hör till livet.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *