Japp jag lyckades ännu en gång tappa bort min plånbok. Eller ja i normala fall tappar jag bara bort bankomatkortet då jag inte vill ha en plånbok (tycker dom tar för mycket plats i väskan) men Andreas gav mig hans korthållare och den använder jag faktiskt! Nu lyckades jag dock tappa hela så alla mina kort är nu borta.. Ja tills jag fick ett meddelande att den var upphittad, wihoo! Jag har haft sån himla tur på senaste, jag har tappat kortet kanske 3-4 gånger det nya året men samtliga gånger har någon hittat det och jag har fått tillbaka det 🙂 Gången innan denna lämnade jag det i taxin, så taxichaufföreren åkte tillbaka från Arlanda för att lämna den till mig, så snällt!

För bara någon vecka sedan lyckades även lämna min dator på ett fik men personalen kom utspringandes med den till mig haha! Hade hunnit sätta mig i bilen och skulle ha åkt iväg vilken sekund som helst. Snacka om tur! Hade fått panik om jag hade åkt hem och insett att min dator med alla bilder, dokument osv var borta. Fyfan.. Hela boken är ju på datorn tex, att börja om med den hade ju inte gått.. Hade inte hunnit! Men nu hände inte det, så ska inte måla fan på väggen 😉

Men förutom att jag tappade plånkan hade jag en riktig bra dag idag 🙂 Mitt nya projekt + site kommer lanseras nästa månad redan förhoppningvis. Hade också ett bra möte imorse ju, och jag har massa skoj nästa vecka som blev inplanerade idag 🙂 Så jag ska första utnyttja den positiva energin jag har nu och ta mig till gymmet!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *