Kvällsmasken på

Nu ska jag försöka lägga mig och sluta tänka på boken. Blir nog bara mer stressad över att tänka på vad nästa kapitel ska vara.. Så ska nog sätta på en bra rulle istället 🙂 Andreas försökte få mig att börja följa en serie med honom men är verkligen ingen seriemänniska.. Måste tycka serien är superintressant annars somnar jag bara efter 5 minuter. Det hände 2 gånger igårkväll haha.. Jag har följt 2 serier och det är orange is the new black och black mirror. Tittade på suits också men det räknas typ inte. Gjorde det nog mest för Andreas skull, jag hade aldrig orkat titta på den om det inte vore för honom. Vissa stunder fick jag verkligen anstränga mig för att inte börja pilla på annat. En sväng av ADHD kanske?

Aja nu ska jag tvätta av masken, det är en lermask som ska vara djuprengörande från bareMinerals. Mina porer var helt svarta efter all brun-utan-sol så kände att jag behövde rengöra den lite. Sen ska jag lägga på lite ansiktsolja och en fet mask. Mums, det kommer huden må bra av tro jag. Gäller att ta hand om huden nu under vintern ordentligt.

God natt, hörs imorgon!

 

Masken hittar ni >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)
  • Johanna

   Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] Din partner kommer definitivt tillbaka till dig

 • Paula Smilee

  Åh ska genast klicka hem den ! 🙂

 • Victoria

  Du är mycket vacker Kissie men jag tycker inte riktigt om det här med att huden är så svullen vid ögon och näsa efter de där sprutorna som skulle korrigera näsan. Det ser inte rätt ut och jag föredrar hur du såg ut innan. 🙂

 • Michaela

  Ååååh jag som älskar serier😂 Black mirror har jag inte hört talas om så jag tackar för tipset. Men orange is the new black har jag följt slaviskt. En riktigt bra serie. Hoppas du fick sova gott i natt❤

  • E

   Black Mirror är bra, det är en tysk serie förvisso och kan verkar konstig, men den är spännande och superbra.
   Slut på avsnitt för tillfället för min del hehe..(sett alla som finns ute). Finns på netflix.

 • Josefine

  Jag har jättesvårt att koncentrera mig på filmer, serier osv sen jag blev gravid. Tittar typ enbart på svenska grejer och har text, så jag både kan lyssna och läsa!

 • Alexandra Fagerström

  Hej Alexandra 🙂

  Du som verkar hålla på så mycket med ansiktsvård har du testat den här ansiktsmasken https://www.sandandsky.com?

  Har hört så mycket blandade åsikter och skulle vara skoj att veta vad du tycker 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *