Kroppshets och näthat..

Prenumerera på min kanal >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)
 • Hello Bombshell

  http://www.hellobombshell.se

  Hej!

  Vilket bra ämne att ta upp! Alla kvinnor är perfekta som dem är

  Kram team Hello Bombshell

 • Ana

  Jag har aldrig hatat mig själv och jag har aldrig ens tänkt negativa tankar om mig själv och kommer aldrig att göra det, däremot så försöker jag alltid peppa mig själv och om inte jag peppar mig själv så kommer ingen annan att göra det. Däremot så har folk varit elaka mot mig och än idag finns det dessvärre mycket elaka människor runt än och det är sådana där vuxenmobbare och de tycker jag synd om för att de hatar sig själva och måste attackera andra för att må bättre själva.

  Linda-Marie ser ut att vara en väldigt trevlig ung dam, det strålar om henne och hon ser lycklig ut 🙂

  Jag känner många som säger till mig att de måste börja banta. Vet du vad jag svarar de? Jo att det ska träna och äta vad fan de vill! Jag har aldrig bantat men jag har alltid hållit igång. Det handlar inte om vikten utan om hälsan och att hålla sin kropp stark så att den orkar bära en livet ut. Jag skulle aldrig säga till någon att banta för att det är ren trams och oftast går man mer upp i vikt mer än var man började. Jag förespråkar heller om självkärlek än om självhat. Man får hitta det som passar en själv och göra det man mår bra av. Jag mår bra av att träna och att äta nyttigt och ibland äta även onyttigt. Det ska finnas en balans enligt mig, livet är fint men man måste skapa själv det fina i sitt liv. Trevlig söndag på er <3

 • Johanna

  Ångrar du att du vikt-mobbade Blondinbella innan hon blev smal?

 • Diana

  Bra video, bra ämne och bra att ni tar upp det här. Så viktigt för de unga att se, så viktigt att ta upp.
  Stackars vad hon fått uppleva men vilken brud hon blivit idag. Så stark, så härlig och full av energi och kärlek. 🙂
  Vad glad man blev av videon, tack.

 • Sophia

  Jag vet knappt hur jag ska börja det här berättelsen, mycket ör ett virrvarr med minnen så vissa saker kan komma i fel ordning. Jag fick bar 2 september, en liten pojke som jsg står helt själv medz pappan är inte närvarande för tillfället.. 19 december insjuknade jsg i feber och ert EP anfall hemma, som tur var hade jag bett min mamma komma över och ta hand om grabben då jag kände mig så sjuk.. msmma kom, hon ringde ambulans, akut hot, akut, dit, tester, röntgen här röntgen där, summan av kardemumman är att dom hittade en tumör, frontallob nånting.. läkarspåkret 🙄🙄jag valde att göra en vaken kirurgi för få det bästa resultatet som möjligt! Några dagar efter operationen ”försvann” min vänster sida, kunde inte rös nåt men nu är fortsatt behandling på schemat och jag hoppas på Uppsala!! Sen kommer det även bli cellgifter. Men jag tar en dag i taget nu…

 • F

  bra video! saknar hjärt-möjligheten som fanns på din förra hemsida, går den inte att implementera här också?

  Det är fint att se hur du blivit en bra förebild, oavsett om du vill vara en eller inte ❤️

 • Frida Josefsson

  Så bra att ni tar upp problemet åt båda hållen! Jag har alltid varit vad som anses för smal, jag är lång och har inte mycket former men enligt mitt BMI är jag ”normalviktig”.
  Dock håller jag inte riktigt med om att andra har respekt, det verkar vara mer okej att kommentera hur en smal persons kropp ser ut. Jag har fått höra ”men guud vad smal du är”, kolla hennes smala handleder, äter du ingenting?, det ser ut som du har en ätstörning”…osv.
  Det gör det oerhört svårt att vara nöjd med sig själv. Men ju äldre jag blir desto mindre bryr jag mig som tur är 🙂

 • Cenedra Lundblad

  Så bra video! Så viktigt att vi pratar mer om kroppen & att älska oss själva!

 • Sandra

  Åh, har sett henne emellanåt på instagram, så vacker tjej o fin förebild ! Önskar jag hade det självförtroendet 🙂

 • Simone Bäckman

  Så himla bra att ni tar det från två olika vinklar och inte bara fokuserar på en kroppstyp. Alla är vi fina! <3

 • ingemar johansson

  Åh helt underbart att se er tillsammans.Har följt Linda marie länge och komentera emot dessa fula inlägg hon har fått utstå.Ni är värda bägge 2 Samma nivå från 2 sidor…Kramar

 • Niki

  Åh så sjukt bra, ni gör mig så inspirerad! Fler människor som er behövs i samhället!!
  // nouw.com/nikiamiri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *