Stickat

Det var inte det lättaste att spela in en ”car tour” utan extra hjälp haha.. Har åkt runt här i området i över e timme och mina grannar börjar väl tycka jag är lite knäpp hihi.. Men det är jag ju iof, men ändå! Vi får se hur det blir, ska kika på det imorgon för jag har lite jobb att ta hand om på datorn och sen måste jag snabbt fixa mig innan konserten ikväll 🙂

Jag forsätter leka att det är vår btw, ja ni ser ju själva på bilderna nedanför! Jag tyckte jackan såg så stor ut so jag hade på mig på bilderna så jag slängde av mig den snabbt så man kan se min sköna tröja bättre 🙂 Både den och byxorna (och glasögonen) kommer från chiquelle. Jag ÄLSKAR ju byxorna, dom är så bekväma och så snygga. Dessutom ser benen superlånga ut i dessa, och mina ben är inte långa. Men ni vet ju vad jag brukar säga, fake it til you make it 😉

Ps. Ni måste kolla min insta-story, jag tvättar bilen för första gången haha!! Var så nervös..

 

Bilder: Malin Göransson  

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)
 • Sara - 117kg

  Jag älskar stickat 😍

  Jag brukade väga 117kg, men inte längre!
  -40kg 🙌🏻
  Ta en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se

 • johanna

  ÄLSKAR din outfit, så snygg!

 • Josefine

  Att göra något för första gången är alltid nervöst, oavsett vad det är. Jag minns när jag skulle tanka ensam första gången å fick be en man på tankstationen om hjälp att låsa upp tanklocket 😅

 • J

  Såg din ”deppiga haul” på youtube och vill bara säga att jag tycker du är grym Alexandra. Du är grym när du är dig själv. Hoppas du kan fortsätta med fler såna videos för jag som tittare känner att jag får ut så mycket av det. Det känns som att jag får kontakt med dig som den du är, och det blir mycket mer en riktig ”upplevelse”. Typ som att träffa en kompis. Jag kan verkligen känna igen mig i känslan att kämpa och kämpa – så mycket hårdare än många andra, men ändå inte komma framåt. Det är samma för mig. Hoppas du kan skicka en tanke, och lite pepp. Önskar att vi som hamnat i såna situationer kunde stötta varandra?! Jag stöttar iaf dig och har gjort länge nu! Tycker du är grym, och ju mer av den du egentligen är som man får se desto bättre tycker jag om dig. Du är äkta. Va dig själv, och du kommer att vinna. Tack för att du är du! Och fortsätt kämpa – vi är fler som kämpar och det är faktiskt en tröst att se dig ta dig vidare och växa hela tiden. Jag hejar på dig!! Du är en riktig fighter! Och jag gillar dig!!! 😊❤️

 • Mia

  Var köpte du den tröjan? SÅ HIMLA SNYGG!!

  Love you

 • Danni

  Hallå… du måste ju skriva vart du köper kläderna, haha.. snygga byxor! Vartifrån? 😍😍

 • Ingrid Norberg

  Skitsnyggt! Classy!

 • Maria

  Men byxorna är ju to die fooor!! Å du med oxå, snyggaste du! Jag undrar hur du tycker att byxorna sitter över rumpan, formas den bra Elr blir det platt? (Undrar eftersom jag själv funderar på att köpa ett par) kraaam<3

 • Paula Smilee

  Så himla snygg outfit ! Love love love ! Speciellt byxorna med guldknapparna på sidan och så klart väskan !! 🙂

 • Diana

  Den där byxorna och stilen du har på bilderna är en av mina absoluta favoriter.
  Byxorna är sååå snygga <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *