”Viktor, ta en bild!”

Hello!

Gud vilken seg dag jag har haft idag. Skulle egentligen ha åkt till Göteborg för ett möte med en känd klädlinje och butik, men det var ju bara att fetglömma när vädret är som det är.. SJ går ju inte att lita på under vintern, så ville inte riskera att åka halvvägs för att sen stanna någonstans mitt ute i ingenstans och missa mötet och behöva hem hela vägen till Stockholm igen. Som tur har jag en person som kunde representera mig som bor i Göteborg, så mötet gick nog bra trots att jag inte var på plats 🙂

Så eftersom jag inte behövde gå upp så tidigt imorse kunde jag och Michelle dricka vin hela natten lång i min soffa haha 🙂 Var mysigt, behövde lite girltime. Men jag har varit som sagt lite seg idag.. Så blev en lunch på stan (åt en sjukt god avokadomacka), häng på stan med Viktor följt av ett möte. Och nu är jag hemma igen och behöver skriva på boken. Ska nog bara ta en liten powernap innan haha… Tant Alexandra klarar inte hur mycket som helst vet ni.

Bad Viktor att ta en bild på mig efter lunchen, dom blev ju sådär va.. Hans karriär som bloggkompis är snart över om han inte börjar leverera snart! 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *