Throw back thursday

Vi kör en lite #throwbackthursday till när jag inte behövde gömma mig i feta jackor och tjocktröjor. Åh vad jag gillade och gillar den här outfiten 🙂 Tror nästan hela outfiten kommer från chiquelle, förutom accessoarerna. Skorna kommer ju även därifrån och det är många som än idag frågar om dom. Dom finns ju i svart också, passade på att ta båda för modellen var så läcker! Jag funkar så haha, om jag gillar något beställer jag gärna det i samtliga färger så jag har.

Idag är ju det föresten den 1a Mars, enligt mig är detta en ”vårmånad” hehe.. Det kan man ju dock kanske inte hålla med om när man tittar ut genom fönstret. Vi är så långt ifrån vår man komma känns det som! Men man får väl försöka tänka att snart är det april, och sedan är det 2 månader till sommaren. Då känns det inte alls lika långt bort – eller hur?

Nu ska jag vara duktig och skärpa till mig, sa alltså ta mig till gymmet trots att jag är trött! Har vart så duktig denna vecka med träning så vill inte sluta nu 🙂

alexandra kissie nilsson outfit

alexandra kissie nilsson sommaroutfit

alexandra kissie nilsson outfit somar

alexandra kissie nilsson outfit

Bilder: Elin Strååt

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)
 • Zizo

  You go girl, pump up the gym🤗😊💪🏻

 • Josefine

  Jag längtar efter plusgraderna nu 🙁

 • Veronica

  vart är hårbandet ifrån? ❤️

 • Emma Richter-Larsson

  Denim på denim är så helsikes snyggt!! Har precis skrivit ett inlägg med massa tips och bilder om det. Du är en cool inspiration till min Urban Street Style-blogg. Jag håller helt med, våren känns alldeles för långt borta. Men det brukar bara smälla över på någon vecka. Hoppas den veckan kommer SNAART!

 • Angelika

  You are just such a beautiful woman 🙂
  I wonder, and I hope it’s ok to ask 🙂 What implant size do you have in your breasts? I’m having breast surgery in 3 weeks *nervous* and I’d just really like to know. I’ll just get 350cc’s and I’m afraid they’re gonna be too small. But I’m just as tiny as you are..
  If you don’t want to answer, that’s ok 🙂
  I hope you’re in a better mood now all in all <3

  • Kissie

   Thank you! I have 550 cc, I think they are too big for my body. So I try do ”dress them down” and I don’t use push up or anything. But Im not gona make them smaller, don’t want to go through surgery again and my bf likes them lol! <3

   • Angelika

    Oh I saw your reply just now cause I was very busy! Thanks a lot, that actually helped me. Haha yeah my boyfriend is very excited for my new boobs 😀 He was very disappointed when I told him he couldn’t touch them for a while 😀

 • Susanna

  Du är så fin i dessa kläder!! Ja snart är värmen här med!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Diana

  haha ja eller hur, mars är ju en vårig månad men visst… kollar man ut så är det rena rama julen igen typ. Vintern börjar komma senare och senare för varje år.
  Hoppas du orkade till gymmet. Jag körde igår kväll, första gången jag lär mig att vara lite mer flexibel och träna efter middagen och inte alltid efter jobbet. Framsteg för mig. 😀
  Hoppas du får en fin fredag nu söta du. <3

 • Emma

  Vad hände med din lipplumber ? Har den kommit ut eller vart det ingenting ? Eller har du skrivit om det på bloggen och jag har missat det? Snälla svara!

  • Kissie

   Oj den slutade jag med för länge sen, 3 år sen nu typ. Nej men anledning till det var för att personen jag jobbade med och skulle ta fram produkten inte gjorde den som jag ville ha den. Jag ville inte släppa något som jag inte kunde stå för 100 %. Så tyvärr kom vi aldrig överens så jag tackade för mig. Men hittar jag rätt leverantör så kör jag 🙂

 • Pia

  Vilka härliga sommarbilder!

 • Sandra

  Så himla fina bilder, ser nästan ut att vara tagna ur en film 😀

 • Sara - Viktresan från 117

  Men åh! Så otroligt härliga bilder! Längtar verkligen efter värmen nu 😀

  Jag brukade väga 117 kg, ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se

 • Paula Smilee

  Fina bilder och super söt outfit ! 🙂

 • Malin

  Men åh vilka fina bilder på dig, du är så vacker! ♥

 • Victoria

  Alltså Kissie-gurl, du är verkligen strålande vacker! Vanligtvis kör du mer businesstil, gillar detta mer, känns mer öppet och mjukt. Och även o businessstilen kan funka till många tillfällen, skulle jag gärna se dig i mer färger. varför inte chocka oss med en chockrosa tröja till svarta byxor eller något ditåt? Svenska tjejer måste våga mer färg, det lyfter humöret på både en själv och andra. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *