Vinn massa ansiktsmasker!

Bara jag som ser ut såhär när jag har på mig ansiktsmask? 😉 Hihi troligtvis.. Nej jag hade lite tid över och fjantade runt i badrummet innan vi skulle på middagen igår. För just nu pågår en tävling på min instagram, på tal om ansiktsmas. Ni kan vinna hela 18 (!!) stycken, hur bra?! Sån passande tävling för jag älskar ju verkligen masker, det vet ni ju om vid det här laget haha. Känns som jag kletar med en ny minst en gång i veckan typ.. Men det är ju något lyxigt med det, känns som riktigt vardagslyx att man lägger ner lite extra omsorg om sig själv och sin hy 🙂

Nej nu ska jag stänga igen datorn, Andreas kom hem från jobbet och vi ska äta tacos. Vi har varit duktiga och inte ätit det på några veckor nu. När vi är som värst kan vi äta det 3 gånger i veckan typ. Kan man bli mer svennig än så? Jo det kan man, vi äter kalles kaviar mackor varje morgon dessutom haha. Det som fattas är ärtsoppa eller falukorv till lunch så är stereotypen komplett.

Missa inte tävlingen jag har på instagram just nu! Klicka >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *