Födelsedagsmiddag på Pinchos

Hej vänner!

Som jag skrev igår fyllde Andreas år (36) så jag tog med honom på en middag igår. Hade i smyg bjudit även några av hans närmsta vänner som bor här i Stockholm 🙂 Var riktigt lyckat! Vi hade bord på Pinchos, aldrig ätit där tidigare men jag har fått förbi deras skyltar och jag gillar verkligen stilen. Restaurangen var superfin och jag tyckte inredningen var så härlig! Maten beställde man in via deras app och fick hämta allting själv. Lite ovanligt att behöva hämta maten själv när man sitter på resturang.. Jag gillade det inte haha, behöva klämma sig ur sin plats för att hämta mat och dryck på olika platser.. Men maten var god, även drinkarna 🙂 Dom hade goda ”godisdrinkar” och dom smakade verkligen godis. Me like!

Nu på morgonen har vi gett oss ut i snöstormen för ett möte som vi hade tidigt möte på morgonen. När vi var klara lämnade jag av älsklingen på jobbet och jag fick återvända hem. Alltså så himla skönt att få jobba hemma hela veckan haha, så nöjd med situationen just nu. Vill helst inte röra mig ute i onödan alls. Det var verkligen KAOS ute, såg knappt ut från bilen och gatorna var is och snötäckta. Ska försöka undvika att köra bil så mycket som möjligt nu, det sker så himla många olyckor runt omkring landet 🙁 Läskigt!

Så planen dag är att skriva på ett till kapitel (börjar gå undan nu), boka in fotografering för bokomslaget (har äntligen en idé) och även boka in ett väldigt superkul möte i slutet av denna vecka 🙂 Pepp!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *