Min hudvårdrutin – video

Hej på er!

Har spenderat morgonen men att försöka skämma bort min älskade Andreas som fyller år. Gjorde frukost åt honom och gav en lite present 🙂 Så mysigt att äta större frukost tillsammans. Blev både chiapudding och pannkakor med jordgubbar på. Dock orkade man ju inte allt, men det såg bra ut haha 😉

Efter han åkte till jobbet spelade ju in denna video där jag visar min hudvårdsrutin. Filmade ju även besöket hos formavita, så ni som är nyfikna på hur det ser ut när jag gör sån behandling borde kolla på denna. Och jag visar ärligt hur ont det faktiskt gör, har en känsla att dom flesta youtubers överdriver en smula när dom gör detta..

Prenumerera på min kanal >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *