Sunday mood..

Hej!

Jag hann inte blogga mer igår, sorry! Andreas pappa, hans fru och hans bror kom hit till Stockholm för att umgås med honom för han fyller år på måndag. Så vi åt lunch tillsammans och spelade mini-golf. Dom har faktiskt en väldigt rolig bana inne på MOS 🙂 Dock förlorade jag rejält, jag har verkligen blivit sjukt dålig på spel haha.. Var mycket bättre förut konstigt nog? Men det är väl för jag har haft sån tur i kärlek på senaste 😉

På kvällen var jag iväg på ett event med Viktor och hans 2 tjejkompisar, så hann inte blogga däremellan. Det var på mr french och där var det ett ginmärke som gjorde reklam för sig. Så det bjöds på massa goda drinkar och jag var faktiskt ute och festade ett tag, var kul men jag tycker inte det är så roligt att festa längre. Iaf inte här hemma i Stockholm. Så jag ska spara mig tills vi åker till London, då jäklar ska vi festa och ha kul vi tjejer! 🙂

Idag så mötte jag upp min fotograf Malin och tog lite snabba (läs: SNABBA) bilder, för det var så jäkla kallt haha. Vi blev klara på kanske 20 minuter bara. Men tror bilderna blir snygga ändå, Malin är så duktig så. Sen åkte vi hem, jag köpte lite thaimat på vägen hem och nu ligger jag däckad i soffan med Andreas och hans bror som sov över. Och såhär sov lilla Chloé imorse haha, tröttast av oss alla.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *