När var det senaste jag..

..köpte ett klädesplagg?

Oj vad svårt då jag försöker inte köpa kläder (behöver inte göra det lixom). Jag kan verkligen inte minnas vad det var! Tror det var dom där snygga svarta byxorna jag hade på mig på eventet här om dagen. Ni vet dom där utsvängda som jag matchade med ett gucci-skärp? Dom är från bikbok.

..köpte ett skönhetsprodukt?

Bara här om dagen! 🙂 Det blev 3 grejer från skincity, ögonkrämen som jag jag hörde så himla gott om. Dermalogica Stress Positive Eye Lift, den vann ju pris så jag var tvungen att beställa den! Blev också dirty detox skin mud mask som är en rengörande lermask och tillslut en leave on peeling från Paulas Choice.

..gillade en bild på instagram, och varför?

Denna bild (länk) från DryLake. Det är jag på bilden, såklart jag gillade den haha! 🙂 Men sen var jag ruskigt nöjd med både outfiten och hur bilden blev.

..googlade något?

Googlade ordet ”Tulipaner” för att se hur det faktiskt stavas haha.. Tulpaner stavas det ju!

..såg en film?

I fredags! 🙂 Jag och Andreas såg ”The shape of water” och den var riktigt bra! 🙂

..lyssnade på en låt?

Det var ju såklart när vi var ute igår, men annars var det senast jag var på gymmet. Då lyssnar jag alltid på musik, minns dock inte vilka det var. Satte på en ”träningslista” bara 🙂

..tog emot ett sms?

Klockan 12 idag, fick ett sms där en vän frågade om frukostmys på tisdag, hon har varit lite off på senaste tiden och saknar mig.

..skickade iväg ett sms?

Insåg att jag ej hade svarat på sms’et så svarade nu ”Ja det låter mysigt! :)”

..läste en bok?

Det var ju ”omringad av idioter” medan vi var utomlands. Dock inte läst klart den en hehe.. Så upptagen med min egna!

..dansade?

Inatt! En gammal Destiny Child låt spelades på klubben och då dansade vi i sofforna 😉

..blev starstrucked?

Jag blir ju aldrig starstrucked. Har umgås med väldigt stora stjärnor på sidan om utan att ens veta om att dom är skitkända haha. När jag var singel råkade jag få till det med en väldigt (väldigt) känd kille från Australien som är med i ett känt band. Förstod det först dagen efter haha!

..reste?

Ja det var ju nyligen när vi var i Australien och Nya Zeeland 🙂 Sån himla härlig resa! Men nu börjar jag verkligen bli sugen igen på att resa iväg..

..pratade i telefon och med vem?

Andreas såklart men vi pratar ju hela tiden, så det räknas inte nu haha! Så innan det var det Viktor och innan det var det min bror Peter som ringde från USA över Facebook 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)
 • Diana

  jädrigt kul inlägg, vart får du alla frågor ifrån. Hittar du på själv eller ?
  Fiffigt och skoj att läsa.

  Ha en fin kväll fina.
  ps. jag läser nu! Så kör på med svaren haha
  Kram

  • Johanna

   Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [[drogunduspellcaster gmail]] kommer din partner definitivt tillbaka till dig.

 • freedrics

  Ååh vilken rolig idé / koncept på inlägg! Är det okej om jag snor denna mallen på inlägget? 🙂

 • Paula Smilee

  Tyckte Shape of water va jätte bra men samtidigt lite skum.

 • Pia

  Kul inlägg, och nya ansiktsprodukter behövs alltid!

 • Sara

  Det uttalas inte ”tulipaner” heller, det uttalas ”tulpaner” precis som det låter och stavas.. 😁

 • Lina

  Hej kissie jG undrar om du gör fortfarande anal blekning! Om vart ?

 • Anna

  Dirty detox är jättebra! Man kan även köpa till en pensel och en liten handduk som dom säljer till. Känns lite extra lyxigt, men inget man måste ha förstås!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *