Resor inplanerade.

Gud vad jag längtar tillbaka till värmen nu.. Solen har verkligen lurat mig idag. När jag tittar ut genom fönster tänker jag ”åh vad skönt med vår, jag går ut!” och såfort jag är ute får jag en käftsmäll av kylan. DET ÄR SÅ KALLT! Så kallt så det biter tag i både kinderna och fingrarna. Får jag bestämma kommer jag jobba hemma hela kommande veckan och bara skriva på boken. Det behöver jag iof göra så det är inte omöjligt att det blir så.. Har en poddinspelning också men den ska vi faktiskt göra här hemma hos mig 🙂 Skönt! Slipper röra på mig i onödan haha.

Men på tal om att sakna värmen och London (förra inlägget) så ska jag boka en annan spännande resa till Korea/ Japan 🙂 Så himla taggad på det! Ska resa med ett bolag som jag jobbar med och vi ska göra massa spännande. Men berättar mer om det när det väl är dags, men vill bara nämna det hihi är så glad att ha det inplanerat. Så har alltså London, Berlin och Korea inom bara några månader. Skoj!

Aja nu ska jag sluta klaga och ta tag i mitt liv.. Ska spela in en haul till min instagram, spela in en youtube-video som ska komma ut imorgon på kanalen och hämta ett paket till en tävling som jag ska hålla på tisdag 🙂 Har legat som en strandad val i soffan nu dom senaste timmarna så det är dags att göra något!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *