”Mer blod, tack!”

Hello! 

Vad skönt att vakna upp av att solen skiner in genom fönstret 🙂 Man får så mycket energi av det. Dessutom höll jag mig inne igår, fast det berodde på att mitt ansikte fortfarande var helt rött efter behandlingen som jag gjorde här om dagen. Vi körde på extra hårt denna gång, och med det menar jag att vi körde extra långa nålar. När man kör derma pen kan man välja längd på nålarna beroende på vilken effekt man är ute efter/ hur tålig man är. Jag är väldigt tålig så jag vill köra dom längsta nålarna som är 2 mm. Fick 1,75 mm men det är ju nästan det längsta 😉 Dock blir jag inte så blodig som jag hade önskat. Det är ju lite grejen med behandlingen, att man ska bryta ner vävnaden och orsaka blödning för att huden ska kunna reparera sig ordentligt efter. Som ni ser på bilden nedanför, det är så röd jag blir. Nästan inge blod, mest rodnad. Men behandlingen ger ju såklart effekt ändå 🙂

Idag ser huden bättre ut och idag kan jag absolut täcka det med smink. Dock är det viktigt att använda rena sminkborstar och såklart ha en skyddade kräm under. Men det fick jag med mig från salongen. Så ikväll blir det event och lite party 🙂 Blir kul! Men nu på dagen blir det häng med Andreas pappa, för Andreas fyller hela 36 på måndag. Inte långt till 40 😉 Men jag har ju inte jättelångt till 30 hehe, mamma har påmint mig flera gånger om det..

Imorgon kommer ni få se hur det ser ut när jag gör behandlingen på youtube. Känsliga tittare kommer dock varnas, jag zoomar in ordentligt haha! 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)
 • j

  haha det är så bisarrt att ens komma på idén till denna behandlingen men samtidigt är det den enda ansiktsbehandling som jag verkligen tror fungerar. Finns ingen kräm i världens som kan stimulera lika mycket kollagenproduktion som det där:P
  Synd att det är så otroligt dyrt. Skulle inte du kunna skriva nått om den behandlingen jämfört med till exempel dermarollers hemma, vad du själv har testat osv? Finns det nått alternativ som är billigare för den som inte har möjlighet att lägga ut så mycket pengar?:)
  Kram!

 • Huh?

  Men.. Vänta.. Va hände med att du varnade för detta i ett inlägg för 1 månad sen?? http://kissies.se/varfor-man-inte-ska-anvanda-dermaroller/

  Förvirrad! Dermapen är ju det samma som dermaroller, bare dermapen är elektrisk.

 • Paula Smilee

  Är grymt nyfiken på att pröva det men det ser ut att göra ruskigt ont.

 • freedrics

  Men gud vad spännande det ser ut! 😮 Detta måste jag läsa mer om!

 • Susanna

  Men fy, det ser smärtsamt ut men spännande! aldrig hört talas om, häftigt!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Tatiana

  Hej.
  Jag tänkte studera till hudvårdsspecialist (heter det så på Svenska), det kallas för esthetician i USA och undersökte olika skolor i ca ett år. Fastnade för en skola som erbjuder CIDESCO utbildning. Har lagt den planen på is men jag älskar hudvård och ansiktsbehandlingar. Gå på spa är bäst.
  En ansiktsmask som jag gör hemma är vanlig honung, men jag använde Manuka honung som jag låter vara på i minst 15 minuter. Rengör huden ordentligt innan, jag använder en liten ansiktsborste eller Clarisonic Mia.
  Vad jag tänker på när jag ser ditt inlägg är att du bör göra Dermapen behandlingen när du har minst tre dagar att låta huden vila ordentligt, inget smink.
  Viktigt att låta din hud andas och vara ren.
  Ha en bra dag!

 • Sam

  Sluta ät kött, mjölk och ägg och upplev skillnaden! Din hy och hela din hud kommer att bli helt ren inifrån eftersom plantbaserad kost inte kleggar igen porer, hjärta och kärlen i din kropp. Dina pormaskar kommer ifrån kött, mjölkprodukter och ost. Ja det är precis så äckligt som det låter, men helt sant. Vad trodde du att talg, fett och alla kroppsliga orenheter kommer ifrån??

  Det är så sorgligt att se dig och alla andra genomlida den ena behandlingen blodigare än den andra – hur kan detta ens vara hälsosamt? Vart tog sunt tänkande vägen? Det borde räcka med insikten om att det man stoppar i sig är det som också tränger ut ur kroppen. Animaliska produkter är inte bra för människokroppen. Och det är så enkelt att leva utan. Hur svårt kan det vara?

 • Amanda Milefjord

  Är det sant att du hotar dina följare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *