Pink velvet

Happy friday!

Har hunnit med en hel del denna förmiddag. Började dagen med att åka till Volkswagen för att lämna dom sista nycklarna till min audi som ska säljas. Har nu fått ett bud på den så nu är den inte längre min. Känns både skönt och lite sorgligt att sälja bilen, den har ju lixom varit med om så mycket! Det var min första bil som jag köpte för egna pengar så den betyder ju såklart mycket för mig. Men det är dags att blicka framför och gå vidare. Min fina Tiguan passar mig mycket bättre och den är sååå mycket skönare att köra. Det går lixom inte att jämföra. Tänkte ta och filma min bil idag men måste åka och tvätta den. Komiskt nog har jag aldrig tvättat en bil förut, mitt ex hjälpte mig at tvätta min förra så jag vet inte riktigt hur man gör.. Men tänker också – hur svårt kan det vara egentligen? Bara att köra in i sån maskintvätt-historia så blir den väl ren.. Haha återkommer med hur det går..

Har också hunnit med ett möte med advokaten, det känns faktiskt bättre efter att ha fått prata med dom. Varför jag har haft en dålig period är ju bland annat för det här med stämningen och tyvärr är det inte över än.. Trodde ju att det skulle vara klart efter rättegången men icke det.. Men som sagt känns det bättre efter att ha fått prata med mina advokater. Är så glad jag har dom vid min sida, dom är så fruktansvärt duktiga och dom gör verkligen allt dom kan. Det är så viktigt att ha bra advokater vid sig när man hamnar i problem, så kan verkligen rekommendera firman MarLaw ifall någon annan bloggare där ute hamnar i trubbel. OBS: EJ REKLAM

Bara jag som längtar efter våren föresten? Igår låtsades jag som att det var vår i mitt fina matchade sett från DryLake. Visst är den finn? 🙂 Så himla härlig och bekväm, kommer glida runt ofta i detta i vår känner jag. Man kan ju lika gärna ha ett par vita sneakers (eller ballerina) som ett par klackar för finare tillfällen. Igår matchade jag den med min gubbkeps för att få den lite ”tuffare”. Man kan göra så himla mycket med accessoarer 🙂 Gäller att våga bara!

 

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *