Fredagspresent

En timme senare och jag ligger fortfarande i soffan.. Haha hade tänkt att vara på gymmet vid 3-tiden men så blev det inte riktigt. Tänkte för mig själv ”ligger och vilar en kvart så får jag energi efter det”, när den kvarten hade gått blev det en till kvart.. Och en till.. Nu plötligt är klockan 4 lixom! Men nu tog jag tag i saken genom att öppna en redbull. Vill inte ”slösa” på den genom att inte vara aktiv efter så nu måste jag iväg! Så tänker jag också efter en kopp kaffe. Har man fått i sig koffein så måste man göra något vettigt av det.

Hängde föresten en fin liten påse på min dörr från Vass PR när jag kom hem. Titta så fint! Innehöll en parfym från Viva La Juicy Glace samt 2 läppglans från No7. Perfekt, jag som har blivit en läppglans-tjej! Förut var jag inte det, tålde inte läppglans haha. Men nu gillar jag det, tycker läpparna ser fylligare ut och det ger läpparna fukt 🙂 Så har gärna en med rosa ton på och lite skimmer, då tycker jag läpparna ser väldigt kyssvänliga ut 😉 Tycker verkligen dom ser större ut då också.

Fina tulpaner på bordet va? 🙂 Fick dom här om dagen av Andreas när jag var lite ledsen. Förutom att jag älskar just tulpaner så tycker jag det är så fint att bli överraskad med blommor ♥ Att en sån enkel sak egentligen kan göra en så glad.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *