Hej!

Jag är tillbaka 🙂 Jag har precis varit och poddat med härliga Lulu Carter och Maria Celin. Dom har en inredningspodd, men vi pratade knappt om inredning. Lite om mitt nya hem såklart men blev mest snack om min nya bok, feminism och hundar typ.. Väldigt roligt var det och jag tror avsnittet kommer bli grymt! Kommer berätta för er när ni kan lyssna på det, tror den går live om 3 veckor eller något sånt.. Så håll utkik efter det! Men jag måste erkänna, efter att ha varit där blev jag poddsugen igen haha.. Så typiskt, jag lovar mig själv att inte ge mig in i poddsvängen någon mer efter ”skapa-skillnad” tiden, men så kommer det där suget.. Måste bara hitta någon att podda med nu, vem?!

Innan jag åkte hit hade jag en liten fotografering så ni kommer få se lite looks redan imorgon eller till helgen 🙂 Tror bilderna kommer bli grymma! Fotade med fina Malin denna gång. Fotade bland annat det jag har på mig på bilden nedanför, visst är kavajen snygg? Älskar den, dock är den lite för stor över axlarna på mig.. Så funderar nästan på att vaddera den lite hehe.. Men jag diggar verkligen markerade axlar, tycker man får en snygg siluett av det. Ser nästan ut som att man har bra hållning då också med markerade och vadderade axlar 😉

Nu ska jag iväg till Forma Vita för drema pen (äntligen) så bloggar mer efter. Tänkte berätta om gårdagen, var på ett väldigt trevligt event 🙂

Ser ju nästan lång ut för en gångs skull 😉

Såna härliga kvinnor! 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *