Advokaten

Då var jag hemma igen, med ett väldigt rött och ömt ansikte hehe.. Vi körde ett hårt pass med drema pen idag, så kommer vara lite stel men ska inte göra något mer idag. Planerade det så jag hade det sist på dagen. Ni kommer få se behandlingen snart på min youtube-kanal, har lovat er länge en komplett hudvårdsrutin-video och nu är den på g! Filmar allt jag gör om dagarna för att huden ska vara så fin som möjlig. Det är ju det vi alla vill eller hur? Så håll utkik på kanten!

Igår var vi bjudna till premiären av nya serien Advokaten som visas på viaplay (och tv3 tror jag) 🙂 Väldig trevlig tillställning, massa goda snittar och bubbel. Serien verkade också väldigt spännande, vi letar ju ständigt efter nya serier att följa och här har vi nog en vinnare. Vi såg dock bara första avsnittet, kände att jag behövde hamna i sängs tidigt så jag kunde gå upp i hyfsad tid imorse. Råkade nämligen få i mig flera glas som jag trodde var alkoholfria hehe.. Så kan det gå!

Men det gick bra imorse 🙂 Försöker hålla humöret uppe som ni kanske hör? Det är ju lätt att allting ser väldigt vanligt och glatt och ”perfekt” ut när man postar bilder från events och sådär men sanningen får inte riktigt plats i bildformat.. På gott och ont..

alexandra kissie nilsson pojkvän Andreas hellmers

Bilder: Eero 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *