Oturen forsätter..

Sorry att jag inte bloggade mer igår, men jag fick fler dåliga nyheter… 🙁 Trodde det värsta var över, men icke.. Jag orkar ärligt talat inte mer skit nu, trodde jag hade lyckats pricka av allt skit för ett tag men det varade inte länge. Jag som redan hade en dålig vecka som det var. Dom senaste dagarna har jag vaknat upp och känt att jag inte ens vill stiga upp. Finns inte mycket som motiverar mig just nu.

Jag vill inte skriva ut vad det handlar om för då kommer tidningarna snappa upp det direkt och citera mig ”Trodde allting var över och en ledsen bild från min youtube-kanal. Man har ju lärt sig hur dom funkar nu.. Men jag vill också vara ärlig och bara berätta som det är för er, för det känns ju fjantigt att linda in det men det är just det här med media. Jag vill inte att dom skriver om mig och detta mer!

Känner också en stress för att människor runt omkring mig kommer tröttna på att jag inte är den jag är i normala fall. Jag är inte lika glad som jag brukar och jag känner inte för att vara glad heller.. Fan, kan den här perioden bara vara över snart? För jag är realistisk och inser att det kommer bli bättre, det vet jag ju. Det blir alltid bättre. För jag brukar tänka hur ska man veta att man är på topp när man aldrig varit på botten. Visst kanske det ligger något i det?

Aja, ska ut med hundarna och sen iväg på möten. Sen ikväll är det event. Blir förhoppningvis lite gladare under dagen, så jag tänker att jag skriver då istället.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (52)
 • Elise

  Lägg inte energi på att fundera på om folk omkring dig ska tröttna på dig. Det är i livskriser och sorger som man får reda på vilka som är ens verkliga vänner – och de som sviker behöver du ändå inte ha i ditt liv.

  • Johanna

   Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig

 • Cecilia

  Största kramisen❤️

 • Pia

  Livet går upp och ner, för mig är det också ner just nu. Men, bakom molnen kommer solen! Kämpa!

 • Sandra Hamberg

  Fina du <3
  Du är ju människa precis som vi, jag kan inte räkna hur mång gånger i mitt liv allt bara varit skit. Så är livet, vem har rätt att bli sur på dig för att du inte mår på topp just nu?? Alla mår väl skit ibland. Bara för att du är en offentlig person betyder inte att du har superkrafter och konstant mår bra. Du är precis som oss andra, en människa med känslor och då mår man skit ibland.
  Jag kommer inte sluta läsa din blogg bara för du har en dålig period i livet, varför har jag rätt att döma dig? När jag själv mår piss ibland.
  Nej, sånna människor som bara tar dig för givet för att du är en offentlig person är giftiga.
  Kämpa på Alexandra! Rätt som det är vänder allt <3

 • johanna

  Hoppas det vänder för dig snart Alexandra <3
  Kram!

 • Jennie

  Styrkekram ❤️❤️❤️

 • Rena

  I think you really should allow yourself currently not being happy. Such phases has each person!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Emma

  Men sluta gnälla och klaga. Vi har alla negativa dippar och orsaker till att må dåligt. Även du kan ta en paus i livet. Vi normala sjukskriver oss och låter inte hela världen veta. Borde du med klara. Ta en PAUS från bloggen istället! Gäller även psykAmir. Han vloggar varje dag men gör bort sig varje dag pga sitt mående. Överdramatiserar hela sitt liv för att få uppmärksamhet. SÖK HJÄLP istället för att tjäna massa pengar på oss oskyldiga som måste se eländet!

  • Felicia

   Emma. För det första. Ingen har tvingat dig att följa dessa bloggar? För det andra. Att må psykiskt dåligt gör alla ibland, men man tror ofta att man är ensam om att må sådär piss. Därför är det EXTREMT viktigt att stora bloggare/förebilder skriver om sådant som bara inte är glitter och glamour. För att vi ”vanliga” ska inse att vi inte är ensamma och att influencers liv inte alltid är på topp. Det är SÅ viktigt. Din kommentar är bara så onödig. Som att sparka på någon som redan ligger ner.

   • Sandra

    Det är sant, men alla även dessa ”influencer” bör ta en PAUS som alla andra gör annars blir det här som t ex Amir. Teater fullt ut och dessa ”rubriker” till vloggar som överdrivet inte ens stämmer bara för att få fler tittare. Och just detta som han håller på med ”tyck synd om mig” så drar jag in ännu mer pengar. Och nu har han mest små barn till följare som älskar hans fyllevloggar t ex när han i själva verket mår psykiskt dåligt. De förstår ju inte bättre utan går på teatern.

    • J

     Emma – Sandra
     Verkar ha totalt hakat upp sig på /snöat in sig på Amir… skriv kommentarer på Amirs blogg i stället för här… vore tacksamt…

     • Anonym

      Han har ingen blogg thats why. Sen bor han i Kissies lägenhet som hon hyr ut till honom så det är ingen tillfällighet.
      Och jag håller med fullt ut.
      Han är ett stort joke. Spel för gallerian. Synd att inte fler får upp ögonen bara men det lär de få de oxå.
      Att få så mycket pengar genom You Tube när man bara spelar ett spel är tragiskt.

  • Lava

   Men herregud människa! Läs en annan blogg då!? Det är jätteviktigt att man ska kunna prata om psykisk ohälsa o visa att man mår dåligt, för vi alla mår dåligt nån gg ibland! Du verkar vara en tvättäkta idiot… Du får läsa inredningsmagasin om du vill utesluta andras känslor ur ditt liv. Du verkar sjukt grå o tråkig. Och att skriva att hon ska ”sluta gnälla o klaga” när bl.a. hennes farmor dött, det är rent OSMAKLIGT! USCH för dig!

 • Hanna

  Naw, kära du. Jag är också i en liknande period och känner exakt likadant. Kan det bara vara över? Men du, det kommer det ju. Det vet du, för det GÖR det alltid. Så det är bara för oss att hålla ut! Be strong girl ❤️

 • Diana

  Men Alexandra, fina du, känn inte en press på att de runt omkring dig kommer att vilja ha den vanliga Xandra, för då är de inte ärliga vänner. Man har perioder i livet då man mår skit, man faller hårt och länge, andra stunder är det bättre och lugnare. Det är så livet ser ut, det vet du också fina du. Men angående tidningarna, ja det förstår jag, de är hemska. Så självklart vill jag veta vad det är men jag förstår att du inte vill berätta pga media.

  Babe, jag hoppas och önskar från mitt allt, att du ska få må bra snart. <3

 • anna

  vet du vad Alexandra? jag har följt dig sedan du började och det är faktiskt fint att se en person faktiskt växa upp och att man kan förändra sig. Du har trots allt bloggat (sjukt) länge och jag förstår att du ibland tröttnar. Men jag tycker inte du bör oroa dig för att vi skulle se dig som tråkig eller att du inte levererar för det jag ser är en person som är mänsklig och som man kan relatera till. Vi har alla dessa problem i livet, motgångar och stunder då vi inte alls vill vara där vi är. Men, det brukar alltid bli bra tillslut! Så tänk inte på att du måste leverera, gör saker som du tycker är kul!

 • Annelie

  Känner igen mig i det där, har själv haft extremt låg livsgnista/livslust en längre tid.
  Saknat motivation och självkänsla i allmänhet. Ingenting jag önskar någon att känna.
  Så kan relatera till det du skrev.

  Krya på dig!

 • Clara

  Tycker att du nu när livet inte leker och inte går på räls ska sätta dig ner och ta en funderare över din bloggs inriktning framöver.Ta chansen att göra något personligt och meningsfullt av den.Det börjar bli så 2010 med ansiktsmasker,naglar,smink,väskor,kläder och dagens outfit.Förstår att de här samarbetena drar in pengar men varför inte hitta nya vägar och skapa en mer personlig blogg som sticker ut.Varför inte bli mer äventyrlig/sportig tillsammans m Andreas.Res mer till spännande platser osv osv.Mer sjuk humor gillas också för det har vi ju sett att ni båda har.Skippa allt posandet och var dig själv för du är ju en kul tjej innerst inne.

  • Lisa

   Så rätt. Känner exakt samma sak. Hade verkligen gillat om du tog bort alla inlägg och smink och yta, skrollar ändå bara förbi dom. Det är sen du träffade Andreas och börjat göra äventyrliga saker jag faktiskt fortsatt läsa don blogg. Så var inte rädd att tänka om!

 • Caroline

  Vet det är mycket som händer runtomkring dig nu. Samt att jag tror de flesta är lite ”deppigare” nu under vintertiden här.
  Jag tror det skulle vara bra för dig att avstå lite ifrån bloggen 2-3 dagar, eller ännu mer till helgen. Jag tror du behöver komma ned i varv, smälta in det som skett.
  Men att du försöker att också inte ha en sådan prestationsångest med allt! Jag förstår att det är svårt. För mycket utav att prestera, har med ditt jobb att arbete att göra. Men du är bara en människa, som alla andra. Och vare sig man är okänd eller ökänd individ, så måste alla få ta igen sig!
  Och istället för att gå till frisören och att tröstshoppa. Så umgås med din familj, pojkvän, vänner och bara vara!
  Vet inte om du fortfarande går till psykolog? Men det kanske också är viktigt för dig att prata ut på ett sätt som du inte gör på bloggen, och kanske inte ens till din pojkvän och familj…

  Men annars så hoppas jag att du minst tar det lite lugnare den närmaste tiden här! Men helst bloggpaus och fokusera på det som är viktigt och betyder mest för dig!

  Ta hand om dig!

 • Cenedra Lundblad

  Åh vad jobbigt! Det är inte kul att ha såna perioder där man bara känner att man inte pallar med något men tyvärr så kommer ju dom perioderna ibland.. Men jag hoppas att du mår bättre snart! Kram <3

 • Viktoria

  Stykekramar! Du är en inspirationskälla!

 • Maja

  Hoppas det vänder för dig snart Alexandra <3 Idag har jag gjort en liten artikel på Lottas fina hem! Perfekt för de som känner att de behöver lite inspiration! Bland annat hur Lotta gjorde om en gammal malmbyrå! https://nouw.com/homeinterior
  Kram!

  • AnonymC

   Ingen moral, whatsoever, eller hur? Ser dej på bloggerskors kommentarsfält hela hela tiden, men räknade ändå med att du inte skulle passa på att marknadsföra din blogg på ett inlägg som detta. WOW.

  • Malin

   Seriöst???
   Håller med.
   Bättre tillfälle kunde ju helt klart valts för tips på hur man gör om en gammal byrå!?!

 • Mia

  Vill bara flika in hur jäkla bra du är.

  Jag vet att du kanske inte kan svara på denna kommentar, av principiella skäl, men vill bara påminna dej om hur du blev behandlad på Bella och Tyras show, hur illa de betedde sig. Kommer du ihåg vad Bella sa, om hur hemsk du var som gjorde operationer. Kolla på henne nu. Bröstoperation, allt om henne handlar om yta. Samma med Therese Lindgren. Jag hatar att jämföra, men ibland krävs det. Du har utvecklats mer än någon annan bloggerska. Du är fantastisk.

  Fortsätt i den utvecklingen.
  KRAM !

 • Ana

  Du får bara rycka upp dig, finns dessvärre ingen annan väg och ja självklart ska man få vara ledsen och känna sig nere men man kan även dra ner sig själv ännu mer om man är negativ. Olyckliga ting kommer alltid att hända och livet är sådant. Jag har det också tufft men man får inte låta sig ryckas i det allt för mycket. Man ska leva i nuet och njuta och jag tror att du är lycklig i nuet men genom att älta eller tänka på framtiden så blir man olycklig för att då lever man inte i nuet.

  Jag tror att om du känner efter så kommer du att inse att du har det bra i nuet. Du har en kille som älskar dig, du har en fin familj och dina fina vänner.

  Jag har själv mått dåligt och ibland får man bara rycka upp sig. Sedan är alla dagar olika och alla är mänskliga men man får inte vara i mörkret och jag ser många fina saker som du har att vakna upp till. Kämpa 🙂

 • Lollo

  Du klarar detta Alexandra! Du kommer bara bli starkare och mer erfaren av hinder i livet, Stort kram

 • Jo

  Det kan väl inte kallas ”otur” direkt det här med reklammärkningen? Är ju ett fel/misstag du gjorde för att du inte tog reda på vad lagen säger – vilket man måste som flöretagare. Där får du tyvärr stå ditt kast. Det finns inge pardon för dig. Lika för alla. Sen att det råkade hända andra tråkigheter samtligt är givetvis tråkigt. Men det blir säkert bättte.

 • Daii

  Känner precis samma. Inte för att vi varit eller är med om samma saker, men orkar inte heller mer nu. Är inte heller mitt gamla glada jag. Villa bara att det ska bli bättre nu. Styrkekramar till dig❤

  • Mia

   Håller med, fy vad orättvist av konsumentverket att välja endast Kissie som offer…

  • Lisa

   Så bra artikel! Stör mig verkligen på hur blondinbella bara kommer undan så lätt hela tiden. Hennes smygreklam är rent ut sagt vidrig. Orättvist är vad det är.

  • Jenny

   Wow! Att Camilla kan skilja på äpplen och päron här och stötta dig trots att hon själv är emot smygreklam är imponerande. Jäklar vilken respekt jag fick för henne nu. Hon hade ju kunnat ta den enkla vägen och säga att du typ från skylla dig själv eller nått.

 • Christian

  Hej Alexandra!
  Människor som älskar och betyder något kommer stanna, lugnt. Är livet svårt så fokusera på en liten stund i taget, hitta det fina i det lilla.
  Det fixar sig!

  //Christian

 • Johanna

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 • Linnea Elfström

  Får så jävla ont i hjärtat över din situation just nu. Skickar massa styrka! Du är fantastisk Alexandra, glöm inte de. Kram

 • freedrics

  Det är ju inte lätt när det är svårt… Men bättre tider kommer så småning om! <3

 • Caloveline

  Sorg och ledsamhet är det värsta som finns, jag hoppas allt löser sig snart <3

 • Expert

  Allt som går upp kommer ner, och tvärtom! Kämpa på så vänder vinden snart <3

 • Zizo

  GUMMAN OAVSETT HUR DU MÅR OCH ÄR JUST NU KOMMER JAG ALDRIG TRÖTTNA PÅ DIG. FÖLJER OCH GILLAR DIG I BÅDE VÅTT OCH TORT. GREJEN ÄR ATT JAG SJÄLV HADE EN KATASTROFAL DIPP OCH DÅ FÖRLORADE JAG VÄNNER, FAMILJ, PENGAR, STUDIER, SAKER, TAK ÖVER HUVUD, JA ALLT NÄR JAG HAMNADE I SKYDDAT BOENDE FÖR 2 GÅNGEN. DESSUTOM HADE JAG EN HOTBILD. MIN BÄSTA VÄN SA ”JAG KAN INTE VARA MED DIG LÄNGRE FÖR DU DRAR TILL DIG DRAMA OCH JAG VILL INTE VARA EN DEL AV DET.” JAG DROG INTE IN HENNE I NÅT ALLS UTAN JAG VAR BARA INTE LIKA GLAD. NU NÄR ALLT ÄR 100 GÅNGER BÄTTRE VILL MÅNGA HELT PLÖTSLIGT KOMMA TILL MIG. JAG FÖRLÅTER MEN JAG GLÖMMER ALDRIG ATT BLAND ANNAT HON VAR INTE EN RIKTIG VÄN DÅ HON BARA VILLE VARA MED MIG NÄR ALLT VAR BRA. HON OCH ANDRA FÖRTJÄNAR INTE MIG FÖR SÅFORT JAG FALLER SÅ DRAR DEM. JAG LÄRDE MIG EN SAK AV DET. JAG VILL ALDRIG BLI SOM DEM SÅ JAG HAR MÅNGA VÄNNER NU SOM JAG HAR KUL MED OCH TAR HAND OM DEM DÅ DET KRISAR FÖR DE.

 • Sara - Hjälp min vän

  Åh, jag hoppas verkligen att det vänder snart!! Ta hand om dig <3

 • Linda

  Jag hoppas verkligen att det börjar lätta snart för dig! Ta hand om dig och bry dig bara om du själv <3

 • Jessica

  Älskade Alexandra, Det blir bra, allting löser sig. I promise , Wszystko będzie ci bliskie❤❤🌹✨ Life is a circle of happiness, sadness, hard times and good times. If you are going through hard times, have faith that good times are on the way❤

 • Paula Smilee

  Även om det känns som om allt är blä just nu så lovar jag att det kommer att bli bättre! Det kommer att komma bättre tider. 🙂
  Massor med styrke kramar

 • Christian

  Det är väl inte alltid man vill gå upp, men det gör man ändå. Det gäller att inte känna efter för mycket. Funkar inget annat så brukar tiden göra sitt och att vara ärlig mot sig själv. Det är tufft ibland!
  Stiliga bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *