Deppigaste haulen någonsin

Prenumerera på min kanal >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)
 • Magdalena

  Förstår verkligen känslan av att inte vilja vara offentlig. Men ja… Så känner jag också ibland när det blir mycket även fast jag har ett ganska ”vanligt” jobb.
  Häng in there! Du sköter det snyggt och det vänder snart! 🙂

 • Sandra Hamberg

  Jag älskar att du vågar visa att du faktiskt är ledsen just nu, och att livet inte är perfekt! Även om det var en ledsam video och jag började nästan gråta själv när du berättade om din farmor (kommer själv ihåg när min farmor gick bort, fick liksom tillbaka den känslan) så var det en ärlig video, och jag älskar dig som person! Folk måste bara fatta att folk förändras! Du är inte samma person som för 10 år sedan. Jag tycker du bara ska köra på som vanligt, älskar dina videos, tycker inte dom alls liknar andras om jag ska vara ärlig! Du är awesome Alexandra! You go girl!

 • Paula Smilee

  Älskar början på videon ! Haha 🙂 Dock tycker jag inte att du ska köra på Youtube bara för att alla andra gör det, gör det du själv känner. 🙂 Beklagar sorgen över din farmor ! 🙂

 • Rebecca

  Heej! Jag ville bara säga att jag verkligen gillade videon Alexandra! Jag förstår att du har/har haft det jobbigt och det var så skönt att höra dig ventilera lite för igenkänningsfaktorn var jäkligt hög för mig. Visserligen har jag inte samma problem som dig men jag känner igen känslan av att så mycket känns dåligt på en gång! Därför var det upplyftande att höra dig säga ”man kommer över skit, man kommer över fanskapet och helvetet och man blickar framåt”. Det betyder helt enkelt lite mer att höra sånt när det kommer från någon som (typ) sitter i samma båt som en själv. Så tack för en ärlig, genuin och upplyftande video!

  Jag vet att du skrivit förut att du har svårt för att lita på folk. Själv har jag också svårt för att släppa in nya människor. Jag ska i alla fall ÄNTLIGEN flytta hem till Stockholm igen i april efter fem år på annan ort. Skulle du känna för att yolo:a lite och ses på en fika/drink då så släng iväg ett mail. Jag kan dock tänka mig att det kanske tar emot att träffa bloggläsare då jag själv förmodligen hade varit jättenojjig över vad personens avsikter var. Jag är iaf 0 % fame hungry/kändiskåt. (Har t.ex. stängt instagramkonto, stängd fb-profil med typ 200 vänner, ingen blogg osv.) Jag tycker bara du verkar så jäkla härlig som person så det var därför jag kände mig inspirerad till att höra om du ville ses 🙂

  /Rebecca (27 år gammal, har en sambo, inga barn, har ett kontorsjobb inom socialt arbete).

  • Lava

   Känns lika safe som att gå med på att träffa en random snubbe som raggar upp en i en öde park o öppnar med att ”du behöver inte vara rädd, jag är normal. Jobbar på kontor”….dvs inte särskilt safe eller lockande. Men vad vet jag. Btw, 200vänner på fb, skulle det vara mkt?

 • Elli

  Åh.. beklagar sorgen.
  Du vet väl att vi läsare uppskattar att du är just som du är. Nu. Alexandra idag – glad eller ledsen. Jag älskar att titta på dina videos, du och Andreas verkar vara ett så himla fint par. Jag tittar på era videos när jag behöver muntras upp och skrattar alltid högt. Och det är ok att bryta ihop. Jag hoppas det löser sig enklare med grejer framöver <3

 • Lava

  Ville bara säga ang att Nya Zeeland-videon fick färre views berodde nog på att Australien-videon inte uppskattades så mkt. Iaf så tyckte jag att den var alldeles för hoppig o det hände eg för mkt.Jag hade uppskattat mer att du la upp fler men kanske kortare videor o höll dig till att filma en eller två dagar per video. Mer som en vlogg om du fattar? Personligen tappade jag intresset efter den videon o kände inte för att titta på den andra då jag tänkte att den säkert är likadan. Ta inte illa upp, det är inte meningen att klanka ner på ditt verk, ville bara förklara varför vissa kanske inte orkade titta vidare på din andra video.

 • Pia

  Älskar din blogg, du är verkligen duktig på det du gör (det är ganska obvious folk läser din blogg varje dag). har följt dig i många år och ja blir verkligen ledsen när jag ser negativa kommentarer på din blogg, för du förtjänar verkligen inte dom. Hur som helst vill jag bara säga att jag och många andra uppskattar din blogg och det är modigt av dig att säga och visa att du har det jobbigt! Det visar verkligen att du är precis som alla andra, har både jobbiga och bra tider. Jag hoppas du inte tar negativiteten för hårt, för det är oftast bara idioter som inte har något bättre för sig. <3 <3 <3

 • emma

  Jättebra video! Och jag gillade verkligen dina australien/nya zeeland videos också! kram

 • Fanny

  Började gråta själv när jag såg videon…. usch vad det är jobbigt när det känns som allt går emot en! Har varit samma för mig men nu går det äntligen åt rätt väg! Det kommer definitivt göra det för dig också! Du verkar vara en helt fantastisk person och hur trevlig och gullig som helst, tyvärr är man bra på att oftast fokusera på det negativa folk säger om en.. och ifall du kommer in i det stadiet får du vända o fokusera o vara bland härliga vänner, hundarna och oss bloggläsare som älskar dig :* . Jag tror att det är ödet att du inte skulle få de jobben för att det väntar något stort bakom dörren som kommer göra dig tacksam att det blev så! Vänta bara så ska du se 🙂
  Btw, beklagar sorgen för din farmor! :/
  Ta hand om dig <3

  /25 årig tjej från Göteborg

 • Ana

  Jag sitter hemma just nu och stretchar samtidigt som jag tittar på din video. Kom nyss från jobbet så har begränsat med tid under vardagar då jag jobbar rätt mycket.

  Jag måste ändå säga att livet inte kommer att bli bättre om du låter dig påverkas utav allt och om du ska bry dig om vad alla tycker. Jag har massvis med hatare och då har jag inget känt jobb men jag handskas med det och jag bryr mig inte heller. Livet bli vad du gör det till Alexandra. Jag hejjar på dig och jag hoppas att du kan ta dig ur negativa tänkandet.

  Jag ser att du har fått massvis negativt just nu men du kan välja att se det på lite olika sätt:
  1. Du får ett nej. Det är ok, försök igen.
  2. Du får ett till nej. Det är också ok, försök igen, då ger du inte upp.
  3. Du får ett till nej. Det är ok, du visar att du är envis och inte ger upp.
  4. Du kanske ska göra något annat det kanske är inte menat.
  5. Du kämpar på tills du får ett ja eller så startar du något eget.
  Jag tror att allt händer av en anledning och att när en dörr stängs öppnas en annan men ibland står vi och kollar för länge på den stängda dörren så att vi missar det som är framför oss. Prova något nytt, du har inget att förlora.

  Du kan skapa själv möjligheter istället för att förlita dig på andra och att deppa ihop på grund av ett nej. Livet är hårt men även underbart och det behöver inte vara komplicerat. Människan komplicerar livet för sig själv. Jag ser massvis med möjligheter och att världen är öppen för dig om du vill. Men du får ta steget.

  Något som hjälper mig är meditation och yoga, du borde prova det 🙂 hejja <3 kram

 • Prisonbeauty - En kreativ skönhetsblogg om drogmissbruk, kriminalitet, fängelse och livet efter

  Du kändes väldigt äkta i den här videon vilket var fint att sd, men din smärta gick också igenom kameran.

  Tips: Lyssns på framgångspoddens avsnitt med Kay Pollack eller läs någon av Polkacks böcker, typ: Välj glädje! I podden säger han att vi aldrig får större hinder än vi klarar av här i livet och det kan vara skönt att landa i det. Du skulle inte fått all skit på samma gång om du inte hade styrkan att ta dig igenom det

  Jag har själv gått igenom kursat företag, bruten förlovning, sålt hus, tungt drogmissbruk, kriminalitet, fängelsetid, missfall samt våldsamt förhållande och jag har inte fyllt 30 än. Men det känns lättare att tänka att jag inte skulle fått alla dom här motgångarna om jag inte var stark nog att fixa det!

  Kram ❤️
  Cecilia

 • Sofia

  Hej!

  Vilken bra video! Rolig då den var väldigt personlig men såklart väldigt tråkigt men din farmors bortgång. Beklagar 🙁
  Tänkte ge lite feedback då Nya Zeeland videon var mycket bättre än Australien videon. Australien var väldigt spretig och osammanhängande, men den här var mer clean och personlig. Andreas verkar dessutom vara en riktig rolig prick! (Du hade rätt angående hemorrojderna 😉 ). Du har även väldigt bra musik i dina videos. Jag undrar vad låten heter som du har under båtturen på Nya Zeeland? Riktigt bra!

  Hoppas att du får en mysig helg! 🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *