Såhär överlever du Februari

– Gå ut på promenader. Ja frisk luft gör stor skillnad, men det viktigaste av allt är att faktiskt få se solen. Låta dom få solstrålarna som finns nudda dina kinder. Sug åt dig d-vitaminen!

– Sluta festa! Du kommer må bättre av att inte dricka så mycket alkohol och faktiskt vara nyttig. Dessutom, det är inget roligt ute nu ändå. Så var nyttig, träna och hela köret så kan du festa i sommar istället.

– Gör det fint hemma. Vi spenderar ju den mesta delen inomhus, gör det då lite fint hemma med växter, fina kuddar och såklart doftljus 😉

– Gör planer! Jag och tjejerna bokade idag London tex, så kul att ha något att se fram emot 🙂

– Testa nya restauranger. Det tycker jag är så himla mysigt nu under vintern. Testa nya restauranger, äta god mat, njut av ett glas vin. Ja lyxa till det lite 🙂 Men just nu behöver det inte leda till fest, så skönt att gå hem efter och känna att man är pigg dagen efter.

– Börja följ en serie eller läs en bok.

– Acceptera att detta är en skitmånad 🙂 Det är OK, men det blir ljusare snart. Dom flesta tycker likadant så det är onödigt at stressa upp sig över det.

– Ställ inte för högra krav på dig själv, tillåt dig att ta det lugnt. Denna punkt går lite hand i hand med punkten ovanför.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *