Börjar bli ont om tid..

Hej!

Alltså all el här i Sundbyberg har gått så har inte haft internet eller el till datorn under hela förmiddagen. Så har inte kunnat blogga.. Elen har ännu inte kommit tillbaka och jag börjar bli lite otålig, ingenting funkar och maten i frysen kommer smälta snart! Även ljusen i trafiken är helt släckta, så det gäller att någon fixar detta omgående så det inte sker någon olycka!

Jag var nyss hos mitt bokförlag och pratade om årets bok. Herregud, jag som trodde att jag hade all tid i världen men så är det verkligen inte. Boken ska släppas i höst, men införsäljningen börjar redan i April. Och då ska boken typ vara klar samt ha ett omslag. Men jag kom på en bra idé till bokförlag idag under tiden jag satt i mötet, så jag tror jag är klar med den. Gäller bara att boka in en fotograf så min idé kan komma till liv 🙂 Spännande är allt detta och jag tror verkligen boken kommer bli en hit! Pratar om något väldigt viktigt i boken som jag tycker alla borde ta till sig av.

Tänkte klippa en video till er som jag filmade imorse men min dator dör snart (18 %) så åker och gymmar istället. Får hoppas att elen är tillbaka tills jag kommer tillbaka igen. Det börjar ju dessutom bli mörkt så kommer knappt kunna se något.. Eller laga mat 🙁 Åh vad man är beroende av el! Inser det verkligen inte när jag inte har tillgång till det.

Ps. Gulligt hjärta va? Haha den hänger med sen alla hjärtans dag i bilen. Blir glad när jag ser den så ser ingen anledning till att ta bort den.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *