Nya krafter

Då var det söndag, och vi är tillbaka i Stockholm igen. Var skönt att få komma iväg lite och få lite frisk luft 🙂 Leka med lillsyrran också som börjar mer och mer tycka jag är pinsam 😉 Men det hör till när kidsen växer upp haha!

Hon pratar just nu om vilket kollo hon ska gå på i sommar, och kollot ”Solvik” kom upp i katalogen. Det var där jag och brorsan var när vi var små. Herregud vad länge sen det var.. Det var där jag såg att dom andra tjejerna använda string och det ville jag också ha. Även där jag dansade min första tryckare, men också där jag fräste ifrån första gången på en kille som tog steget för långt. Ja det var verkligen inte igår! Men det är kul att höra hur hon pratar och tänker om såna saker.

Jag har fått nya krafter och känner att jag är redo att tackla allt imorgon och i under veckan som kommer. Jag tror det kan vara nyttigt att umgås med familjen och ”riktiga” människor när det strular i mitt liv. Även om mitt liv och mitt jobb i allra högsta grad är ett riktigt jobb, så kan människorna och problemen vara långt ifrån vad andra är vana vid.

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *