Dubbla masker, double the fun

Testar dom nya maskerna ikväll som jag fick med mig från galan i torsdags. Min hy känns mycket lugnare nu än förut, dock har jag fått något litet utslag här och där. Men det kan jag leva med, sålänge huden känns i balans annars.

Körde en peeling först, sen på med återfuktade masken samtidigt jag satte på ögonmasken för maximal effekt 🙂 Ögonmasken är heter Kocostar princess eyepatch är en hydrogelmask som är fuktgivande, svalkande och uppljusande för känslig hy under ögonen. Jag har på den just nu as we speak och den är väldigt skönt och sval mot ögonen 🙂 Kan inte riktigt svara på om den ljusar upp huden något (vilket jag tvivlar på) men den gör huden mindre svullen. Den känns dessutom lyxig för den skimrar i guld, me like! 😉

Camellia happy mask kommer från samma märke och den ska återfukta huden. Den innehåller bland annat fröolja av japansk kamelia, arganolja och sheasmör som återfuktar huden och gör den len. Båda ska ligga på huden ca 20 minuter, perfekt avslut på veckan för att förbereda huden inför den kommande.

Ps. Gulligt hårband va haha? Hittade den inne i en kinesisk butik i Nya Zeeland. Dom hade ”alla produkter för 1 dollar” typ så blev den, en badmössa i samma stil och en massa lösisar!

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *