HEJ!

Tog en dag ledigt igår. Det är jättemycket som händer i mitt liv just nu, både bra och dåliga saker. När det blir såhär behöver jag ta ett steg bakåt, andas och samla mig lite. Exakt det som behövdes igår och det känns bättre idag 🙂 Vill ni veta vad jag gjorde igår under min lediga dag? Jo jag åkte iväg på ett möte, var svinotaggad innan men det kändes bra när jag satt där. Men när jag kom hem igen insåg jag att jag inte orkade idag, orkade inte leverera. Så tog av mig sminket, bytte till mjukisar och låg hela dagen i sängen och åt choklad framför filmer haha! Minns inte när jag gjorde det senast..

Men i torsdags så drog jag iväg på ett event, som sagt går jag sällan på events men jag tänkte att jag kan börja gå på något ibland. Delvis för att det är ofta ganska roligt, men framförallt för att träffa folk i branschen. Så eventet i torsdags var Daisy Beauty Awards 🙂 En gala för smink och produkter. Jag vet redan vilken ögonkräm jag ska köpa nu efter att Dermalogica Stress Positive Eye Lift fick ta emot pris på galan. Den ska visst reducera mörka ringar, I need that in my life!

Sen blev det lite mingel efter, träffade på ett svinigt ”ex” till mig på plats. Han jobbar nämligen i skönhetsbranschen.. Just i den sekunden kom jag på varför jag inte går på sånthär, men sekunden efter insåg jag också hur lite jag brydde mig om honom idag 🙂 Var väldigt skönt att inse hur lyckligt kär man är! Så jag kunde fokusera på att ha roligt. Blev spådd av en spådam, tror ju inte på sånt som ni vet men hon berättade för mig att jag kommer få ett grymt jobb/ kampanj om 3 månader! Spännande.. 😉 Har redan 2 asgrymma kampanjer på g, så den om 3 månader måste ju vara out of this world!! Ser fram emot att se vad det är om det nu stämmer 😉

Min +1 för kvällen var givetvis min vapendragare Bella ♥ Min galna pudel. Nu ska jag gå igenom goodiebagen, den var sjukt tung!

alexandra nilsson bloggevent

alexandra kissie nilsson bloggevent

Bilder: Eero

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *