Alla hjärtans dag-boxen

Hej!

Hade ni en fantastisk dag igår? Hoppas det 🙂 Hade en mysig dag med mitt hjärta. Vi gick ut och åt, dock kickade vår jetlagg in lägligt nog och vi båda blev dödströtta innan vi ens hade fått beställa haha.. Vi var på restaurangen kanske max 45 minuter innan vi drog hem igen. Dom andra måste ju ha tänkt att vi är världens tråkigaste par och inte alls kära i varandra haha! Men så är det ju inte, men älsklingen kunde knappt hålla ögonen öppna och jag hade försökt ta en powernap innan men den gjorde mig bara tröttare.. Ja, så kan det gå! 😉 Tur att vi firar kärleken varje dag, så som man ska göra ♥

Och på tal om kärlek så fick jag ett härligt bud från mina samarbetspartners Glossybox. Är så stolt och glad över vårt samarbete som ni snart kommer få se! 🙂 Längtar verkligen tills det är klart, men det är inte lång tid kvar nu. Men innan det kan vi ju kika lite på vad som finns i denna box, visar inte allt så det blir en överraskning till er som väntar på era fortfarande. Gillade självklart ögonskuggspaletten från Sleek makeup lite extra, har ju flera av dom hemma och jag älskar dom! Färgerna skimrar så himla fint på ögonlocket. Sen gillade jag kroppskrämen från ACO också, delvis för jag är största torrisen någonsin och måste smörja in mig efter varje dusch. Men också för förpackningen var så fin 🙂 Den får gärna stå framme i badrummet.

Psst, vill ni kika på backstage plåtningen från glossybox? Inlägget hittar ni >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *