Vad betyder rosorna du får?

Nu är det ju alla hjärtans-dag och allt, då köps det massvis med rosor 🙂 Dom är ju så himla vackra. Men visste ni att olika antal betyder olika saker? Jag skrev ett inlägg om det 2017 (länk) men tyckte att det kan vara värt att ta upp igen. Tyckte detta var lite roligt. Sen behöver man inte stirra sig blint på antalet och betydelsen, för jag tror faktiskt inte många vet om detta eller bryr sig om det här hehe.

Jag fick 12 rosor av Andreas, vet inte riktigt vad det betyder? Kanske betyder att jag får bestämma själv 😉 Då bestämmer jag att dom betyder att han älskar mig och aldrig komma lämna mig hihi.. Nej men det tror jag redan han känner och tänker. Det vet jag att jag gör iaf ♥ Har ni fått några rosor idag? Hur många fick ni isåfall? Om ni inte har fått några alls, köp några till dig själv vetja 😉

Self love is the måste important love!

Vad tror ni ligger i paketet? 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)
 • Pärla Karlsson

  Inte fått några ännu men hoppas på det när mannen kommer hem, haha!
  http://shinelikeapearl.se/

 • Minna

  Jag tror det är ett smycke 😊

 • Ing-Britt

  12 rosor = ”Bli min”

 • Jonna Storck

  Om 12 rosor betyder ”bli min” vore det väl ypperligt ifall det låg förlovningsringar i paketet 😍
  Tänk vad mysigt 🤗
  Kram kram Jonna

 • freedrics

  Jag fick inga rosor. Jag köpte en pizza istället.

 • Erica

  Detta har inte med det hör inlägget att göra men vill bara säga detta ändå.

  Jag ville bara säga att jag tycker du verkar vara en fantastisk person. Jag läste en artikel (säkert gamla nyheter) om att du fått kritik av nån nrj-gubbe för att du publicerat en bild på din armhåla. Och jag vet att du redan vet detta men jag säger det ändå: Det är fantastiskt att du vågar bryta mot heteronormativet och lägger upp en bild på en vanlig orakad armhåla. Extra modigt och extra fantastiskt på nåt sätt just för att du är du. Dels för alla tusentals människor som följer dig och ser dig(så du har så stort inflytande och det är coolt att du vågar vara en förebild), och dels för att du är kvinna(för som kvinnor är vi ju extra vana vid att inte ta plats eller bryta mot de regler vi fått att leva efter, som tex att raka kroppen) men också (kanske framförallt) för att du är en person som faktiskt HAR opererat dig, som sminkar dig och fixar håret. Att just du visar att man faktiskt får vara PRECIS som man vill. Det är INTE motsägelsefullt att älska smink och samtidigt låta bli att raka sig. En feminist är lika mycket feminist oavsett hur mycket man opererar sig eller färgar håret. Det handlar ju om lika rättigheter och inte utseende. En feminist får raka armhålan och får skita i att raka armhålan.

  Jag har blivit så ifrågasatt för att jag är feminist och samtidigt typ dränker ansiktet i smink varje dag. Som att det har något alls med varandra att göra??? Det är ju precis det som är grejen. Låt mig göra min grej så kan du göra din grej liksom. Jag älskar smink och tycker det är skitkul men jag har ju inga som helst problem med folk som låter bli.

  Jag blir bara så jäkla trött på hur alla alltid ska gnälla på och koka ner allt till kvinnors yttre hela tiden. Jag skulle kunna ranta i evigheter om detta känns det som men jag vill egentligen bara säga: du verkar vara grym och ha en fin moral och fortsätt vara precis som du är och vill vara.

 • Josefine

  Jag har hört att gul betyder förlåt och vit nånting med döden, typ som farväl vid begravning 😬

 • Christina

  Hur många köpte ngt till sin kille/man undrar jag? 🙂

 • Angelic

  Jag fick 10 jättevacker röda rosor!! Och min man vet nog inte vad det betyder då vi redan är gifta 😍 men jag älskar dom och jag älskar han!! Perfekta mannen ❤️

 • Dani

  Läste att det fanns en bok på (tror de va) 1700-talet, där varje blomma och antal hade en betydelse så människor som dejtade skickade hemliga meddelanden till varandra i buketter. Tycker de verkade romantiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *