Min morgon

Hej, tack för era kommentarer igår ♥ Det känns ”bättre” redan, men det är ju svårt att acceptera det. Men tiden läker alla sår, hur klyschigt det än låter.

Iaf, idag har vi alla hjärtans dag 🙂 Jag gjorde iordning frukost till min älskling, blev pannkakor med banan och blåbär, smoothie och kaffe. Tänkte gå loco och köra chokladdoppade jordgubbar men butiken öppnade 7 och vi båda hade tidiga möten så det hade blivit lite tight.. Men tror detta funkade bra det med 🙂 Sen fick han underkläder från Zlatans märke, inget speciellt men något litet. Andreas fyller år snart också så det blir mer då.

Jag åkte sen iväg på möte, som gick superbra 🙂 Precis som gårdagens 2 möten som jag hade. Gud vad jag har spännande saker på g!! Så taggad!! Sen åkte jag hem och möttes av att Chloé hade snott Zaccos ben, han låg och stirrade snällt på henne medan hon gnagde på det haha. Dom är så himla roliga, dom bara är med varandra. Dom leker inte speciellt men dom hänger typ, förstår ni?

Sen hängde det ett fint bud på dörren från nelly 🙂 Påsen innehöll massa snygga accessoarer, blev så glad! Hittade några riktigt fina örhängen i påsen som jag kommer ha på mig ikväll tror jag. Sen tyckte jag om ett par solglasögon lite extra mycket. Får boka en till resa så jag kan ha på mig dom 😉

Nu ska jag sticka iväg och gymma! Har träningsvärk i benen men det är bara att push it through!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *