Vila i frid, farmor

Jag önskar verkligen att jag inte behövde säga detta. Men i söndags runt 16-tiden dog min farmor 🙁 Fick säga några ord till henne över telefon precis innan hon somnade in men vi vet inte om hon uppfattade något. Fick panik när pappa sa ”hon dör nu när som helst, säg något till henne en sista gång”, vad säger man innan en person ska försvinna för alltid? Grät bara och sa att jag älskade henne, och att jag hoppades att hon hörde mig genom telefon. Det var allt jag hann säga. Hon dog strax där efter. Farmor har varit väldigt illa länge nu. Hon har knappt fått i sig någon mat och tynade bort framför våra ögon.. Så det var ju en tidsfråga..

Jag är dock så himla glad att jag fick träffa henne en sista gång för ca 4 veckor sedan när vi åt middag på en resturang några från familjen. Vi åt pitepalt, det som hon brukade laga till oss när jag var liten. Hon sa att hon skulle bjuda mig på det igen hemma, för hon vet att jag tycker hennes hemmalagade smakar bäst. Det gör dom, farmors pitepalt är godast. Men jag visste att det aldrig skulle hända, hon är för sjuk och svag. Men tanken var god för jag har inte haft så bra kontakt med henne på senaste. Så det kändes som att allting släppte där och då när hon sa sådär till mig. Sen kramade jag om min lilla, tunna farmor försiktigt innan hon kördes hem till sin lägenhet. Det var sista gången jag fick se henne. Men det var ett ganska bra avslut tror jag..

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (33)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *