Saknar värmen igen

Inlägget innehåller adlinks.

God morgon! Har varit vaken sen 6 imorse hehe.. Jetlaggen sitter i sig, men samtidigt tycker jag det är så himla skönt att starta dagen tidigt. Dagen blir ju mycket längre och man hinner göra så mycket mer. Jag kunde ha gått och tränat på morgonen men när jag tittade ut genom fönstret ville jag bara ligga inne, så har legat och myst med hundarna istället hehe.. Så himla mysigt har det varit. Men tänkte träna sen idag efter dagens möten 🙂

Men vad jag saknat nu att kunna träna utomlands. Varför uppskattar jag inte det mer när jag väl är där? Så himla typiskt, nu sitter jag och tittar tillbaka på bilder därifrån och önskar jag kunde vara där igen. Var perfekt att promenera upp för den där backen i Queenstown. Istället för att slösa pengar på en taxi promenerade vi upp i ca 40 minuter och fick en utmärkt workout samt en bränna på köpet. Så himla bra!

Ps. Vad har ni köpt era pojkvänner i alla hjärtans dag-present? Lite panik här hehe..

Träningskläderna kommer från members

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!! Josephine Qvist - SERIÖST??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *