Min nya praktikant

Oj, råkade somna i soffan haha.. Så himla trött av mig, igår somnade jag också sjukt tidigt och även dagen innan det. Men kan ju såklart bero på att jag är jetlaggad, sånt tar ju tid. Men iaf, idag har jag haft en väldigit effektiv dag trots att jag har varit trött. Har bland annat signat min nya praktikant 🙂 Så kul, aldrig haft en förut så detta ska bli väldigt spännande! Det är Evelina som jobbar som fotograf. Hon ska få hjälpa mig med allt från fotografering, filmning, redigering mm. Förhoppningvis lär hon sig mycket av mig under tiden. Hon börjar den 9e April.

Tänker inte göra något mer spännande idag, äter musli till middag och dricker cola direkt ur flaskan.. Älskling är iväg på jobb så jag passar på haha 😉 Nej men jag tycker det är så tråkigt att laga ma till mig själv bara så jag skippar det helt! Ska ändå sova typ bara, så fruktansvärt trött.. Hoppas verkligen det går över snart, känns jobbigt att vara så trött hela tiden. Har svårt at hålla ögonen öppna just nu till och med..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *