LV Marignan Messenger Bag

Inlägget innehåller reklam för RoyalDesign.se

Men juste ja, jag måste ju visa min fina väska som jag köpte när jag var i Nya Zeeland 🙂 Är så himla nöjd med mitt nya köp. Det blev en Louis Vuitton Marignan Messenger Bag. Perfekt storlek, det ingår även ett längre band så jag kan ha väskan runt axeln. Tycker det är skönare så har man händerna fria.

Nej nu ska jag sticka iväg på dagens första möte. Måste snabbt slänga ut hundarna bara för en snabbkiss. Är inte redo än att ha dom i bilen riktigt än, brukar nämligen ha med mig dom ibland annars när jag är ute på möten. Jag älskar att ”the new car-smell” fortfarande är kvar i min nya bil och vill inte att den ska försvinna, hehe.. Är jag fjantig när jag tänker så?

Ps. Någon som vill köpa min LV speedy 30? Då jag inte har kvittot att fota tog tradera ner annonsen (suck). 3500 kr, maila mig på [email protected]

Visst är mina sittpuffar snygga?? Den rosa hittar ni >HÄR< och den blåa >HÄR<

Boxarna är alltid så lyxiga!

Tadaa!

Snygga ljusstaken på bordet kommer från klong för er som undrar, ni hittar den >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *