Livet forsätter..

Hej. Jag fick hemska nyheter igår som gjorde att jag inte ville blogga. Det kändes plötsligt så oviktigt och jag kunde inte längre bry mig om mina egna problem. Livet är så skört och det gäller verkligen att ta vara på det livet vi fått. Jag orkar inte berätta nu vad som har hänt, men ni kanske förstår baserat på texten.. 🙁 Jag berättar senare när jag har smält det… För stunden vill jag låtsas som ingenting, för jag vill inte gråta mer idag.

Så ja.. Gud vad detta är svårt, men ska försöka. Ny vecka, jag är inte så taggad på livet som jag vill vara men livet går vidare. Min ”plan” är iaf att försöka bryta vanor, ska göra lite roligare saker och sluta tänka likadant hela tiden. Sen ska jag såklart komma igång med träningen också, tror det kommer göra stor skillnad! Så mitt mål denna vecka är att träna iaf minst 4 pass. MINST!

Måndag: Möte med min nya praktikant, kul! Lämna in kapitel till bokförlaget.

Tisdag: Spela in video för samarbetspartners + klippa video. Förhoppningvis får jag en tid för att fixa naglarna här också. Dom behöver sig en ordentlig omgång efter resan.

Onsdag: Möte med mitt nya youtube-nätverk. Hoppade av ENT för att gå tillbaka till US. Sen är det ju alla hjärtans dag, vet inte riktigt vad vi har inplanerat men det verkar som att Andreas har styrt upp något ♥ En mysig middag hade ju inte suttit fel!

Torsdag: Ska faktiskt gå på ett bloggevent, var så himla länge sen nu jag gick på ett. Känner att jag behöver träffa folk. Mår så himla dåligt just nu så behöver tänka på annat. Ska eventuellt ställa upp i en podd denna dag också, Lulo Carter frågade mig medan jag var borta. Vi lärde ju känna varandra under en tv-inspelning för ca 2 år sedan. Himla härlig och stark kvinna!

Fredag: Möte med klädmärke för ev samarbete. Spännande!

Lördag/ söndag: No planes, tar det som det kommer! 🙂

kissie bloggevent

kissie bloggevent klänning

kissie bloggevent

Eero brukar fota mig på events, här är några bilder han har tagit..

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!! Josephine Qvist - SERIÖST??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *