Stilrena sminkborstar

God morgon!

Har ni haft en bra helg? 🙂 Jag har haft det väldigt trevligt. Trotsade jetlaggen igår och gick ut och åt middag. Skulle egentligen på en liten hemmafest men kände att det orkade inte min kropp, så blev en sushi-middag på EAST istället med min vän Fanny 🙂 Väldigt trevligt! Lyckades vara social tills klockan blev runt 1 på natten, då gav jag upp och tog en taxi hem igen till min älskling. Så jag mår bra idag, tänkte klippa en video åt er så den kan publiceras idag (del 1 utav vår Australien trip) och sedan blir det ett gympass följt av en bio-dejt med Michelle. Vi ska se den senaste Fifty shades darker filmen, så taggad på det! 🙂 Har någon utav er hunnit se den en? Var den bra (UTAN ATT SPOILA NÅGOT!!)?

Då jag inte fotar när när jag är ute längre får ni istället se ett väldigt trevligt pressutskick som jag fick när jag kom hem från resan. Denna gång är det skincity som står bakom detta fina paket som innehöll lyxiga och fina sminkborstar från Make The Make. Alltså verkligen svinsnygga borstar! 🙂 Det är alltså skincity själva som har tagit fram dessa borstar.

Det står – ”Resultatet på huden blir alltid naturligt oavsett täckningsgrad. Appliceringstekniken och värmen från huden i kombination med borstarnas utformning och textur med de mjuka, täta stråna gör att alla produkter ”blandar” på ett optimalt sätt på huden”  Låter ju underbart, dessa ska jag testa nästa gång jag sminkar mig 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *