We are home

Hej!

Jag är hemma i Sverige nu 🙂 Fyfan vilken lång resa det var hem alltså.. 27 timmar allt som allt, och självklart var vi båda helt slut när vi kom hem igår. Vi landade vid 12-tiden på dagen, åkte hem och la oss i sängen en snabbis. Vad tror ni hände? Jo vi båda däckade och vaknade upp vid 19 på kvällen! Paniken då vi inser att vi båda måste hämta hundarna och handla mat för kylskåpet var tomt haha. Så det var bara att slänga på sig kläderna, åka och hämta djuren och snabbt handla mat innan butiken stängde. Sen åt vi och jag somnade om igen hehe.. Så hela gårdagen försvann på att vara jetlaggade, men det tror jag ni förstod.

Skönt är det iaf att vara hemma med älskade hundarna igen, som jag saknat dom! Dock känner jag mig lite nere och har inte så mycket inspiration till att blogga.. Borde ju vara tvärt om efter en sån här resa, man ska ju ladda batterierna och komma tillbaka som en ny människa. Men riktigt så är det inte, inte denna gång. Känner mig ganska tom faktiskt. Fick 2 dåliga nyheter med bara någon dag mellanrum medan jag var borta som fick mig totalt sänk. Försökte inte tänka på det men det gick inte. Sen fick jag ju domen under resan också, den tyckte jag iof var positiv men bara väntan inför den var så energikrävande. Så just nu känner jag väl att jag inte har så mycket att se fram emot, känner mig.. Ja tömd. Men jag vet också att dessa känslor kommer troligtvis förändras inom dom närmsta dagarna. Så jag tänker väl bara tillåta mig själv att känna såhär ett tag tills det helt enkelt går över. Man får vara ledsen över dåliga besked, det är mänskligt!

Jag tog en paus på slutet pga detta, tog typ inga bilder och försökte bara vara. Inte tänka på dom bästa locations för foton eller ta massa bilder som jag inte hade tagit om det inte vore för mitt jobb. Det hjälpte lite faktiskt, så detta är vad ni får se från sista dagen. Vi tog bilen och åkte iväg till en strand ca 2 timmar bort. Där gjorde vi ingenting, lekte i sanden, bland bergen och bara hade det bra i solen 🙂 Nu saknar jag värmen igen haha (tog mig en halv dag) men reser bort snart igen.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *