Innan vi åkte till Australien och Nya Zeeland så shoppade vi lite nya kläder. Vi båda shoppade loss på members.com som har massa olika märken för både män och kvinnor. Dom har inte bara kläder, dom har även sköhetsprodukter, underkläder, smycken, möbler och produkter till hemmet. Så himla bra! Man kan hitta i stort sätt allt där. Så vi lyckades förnya våra garderober rejält innan vi reste iväg, dessutom kände vi båda oss extra snygga nu under resan när vi hade så fina kläder på oss.

Det som gör allting ännu bättre är att alla produkter på siten är nedsatta. Håller man lite extra utkik på sidan kan man se deras olika kampanjer som dom har, då kan man shoppa sina från exklusivare märken för superbra priser! 🙂 Ibland har dom över 90 % rabatt på vissa varor, hur sjukt är inte det? Just nu tex ser jag att dom har 96 % rabatt tröjor och cardigans!!

Koden alexandra10 ger er ytterligare 10 % rabatt på redan nedsatta varor! 🙂

Klänningen kommer från märket love & lemons och hittade den på members.com 🙂 

T-shirten hittar ni >HÄR<, visst är fickan en snygg detalj? 🙂 Me like!

kissie australien

Snygga skor va? 🙂 Dom kommer från By Malene Birger.

Ni kommer till dom >HÄR<

Byxorna hittar ni >HÄR< och t-shirt från Moschino hittar ni >HÄR<

Lacoste skorna hittar ni >HÄR< och klockan kommer från Maserati, tyvärr slutsåld just nu.

kissie australien pojkvän Andreas hellmers

Andreas snygga fräscha skjorta kommer från Oscar of Sweden och den hittar ni >HÄR< Mina snygga solglasögon från Gucci är också från members.com men dom är slut. Fast det finns massa andra snygga! 🙂 

Älskar mina vita jeans, dom är tyvärr slut! Men ni hittar liknande >HÄR<

kissie nya zeeland pojkvän Andreas hellmers

Tyvärr är mina skor och Andreas fina skjorta slut. Man får verkligen passa på att snappa upp sina favoritplagg innan dom tar slut 🙂 Men Andreas skor från Lacoste finns kvar! Ni hittar dom >HÄR< Dom är så jäkla snygga tycker jag!

Andreas klickade också hem ett par snygga vita jeans. Det är så fräscht nu när våren kommer. Ni hittar dessa >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)
 • Anonym

  Vlogga varje dag när man inte har något liv och gör samma saker jämt är ju bara ett ännu större tecken på sjukligt beteende. Och ja..”heyyyy guyyyys” läser här och därför han pratar ännu mer i mobilen, köper hämt mat, provocera osv. Han ser ut som 40-50 år och noll sömn och det är 10-14 åringar som tycker detta är kul. Stackars stackars barn.
  Pekar och viftar med sina händer och tror på allvar han kommer kunna fortsätta så i längden. Teater på högsta nivå och pratar som om han svalt en stor dildo. Och bara håvar in pengar….”heeeeeyyy guyyyys”….så ute och så ramdom. Sims och vänner osv och leker att han är 10 år.

 • Mimi

  Snygga kläder! Håller med ovan. Så klockrent. Man förstår direkt vem det menas. Känns även som om han tvingar på sina Youtubes ”kompisar” hela tiden för att ses så det ska bli ännu bättre teater vloggar. Synd att han inte förstår själv att vi förstår hur allt är upplagt som en stor teater show. Dagisnivå när man är så gammal. Tragiskt. Get a normal life guys och bli vuxen.

 • Sandra

  Hahaha….ikväll ska han vlogga när han o ”vännerna” tittar på Mello….missa inte det imon Guys! Sååååå spännande och intressant. Gud……att det bara är tillåtet att ligga på den nivån och att endel tycker detta är bra???? Eller ”bra”….många tittar ju pga tidsfördriv och inget liv. De flesta är ju småbarn. Tror han och vännerna mår väldigt dåligt därför denna uppmärksamhet och bekräftelse behov. Vlogga från psyket kanske vore en bra plan. Där finns det rätt hjälp! 😀

 • Madde

  Så typiskt att du inte meddelar var dina svarta byxor kommer från!! Så galet snygga 😍

 • Paula Smilee

  Members precis som Campadre har haft riktigt grymma kampanjer på sistone, mycket att fynda till bra priser ! 🙂 Älskar din prickiga klänning, samt LV armbandet som man såg på någon bild ! 🙂 Såå fin !

 • Anna

  eller när han vloggar och kritiserar de som färgar håret hemma osv. hur ser han själv ut i håret??? och gjordes hans blekning hemma som man ska!? vet inte om man ska skratta eller gråta. ”jag är frisör och gör hur jag vill men klanka ner på alla andra är ok”. och tjänar pengar på detta!? behåll mössan på tack så vi slipper se eländet. suck. lägg ner youtubes som driver bara.

 • johanna

  Diggar verkligen Andreas stil, så snygg! 🙂

 • Chris

  Snygga plagg. Gött att se lite klädesplagg för killar. Inspiration. Sedan blir man ju rätt sugen på att åka i väg på semester själv nu 🙂

 • Hanna

  Hej!
  Den dubbelknäppta kavajen du har på dig på instastoryn ikväll, vaaaart är den ifrån?? Så snygg!

 • V

  Hej! Ditt snygga blommiga sett som du har på dig i headerbilden, vet du vilken storlek du har i överdel/underdel? Är så sugen på att beställa men är fundersam på storleken..
  Hoppas ni har en härlig resa!

 • Karin

  Hur fungerar denna sajt? Är det likt tex wish att produkterna köps direkt från Kina utan mellanhänder (=butiker) i Sverige? Om så är fallet är det fruktansvärt dåligt för vår svenska handel (som jag antar att ni vill ha kvar) och katastrofalt för vår miljö. Dessutom är det svårt att hålla koll på arbetsvillkor för de som tillverkar och om ev kemikalier i produkter (som köparen sedan ansvarar för – utan att ha en aning).

  Ville slänga in denna upplysande (?) kommentar eftersom att du var inne på att tex shoppa mindre för lite sedan och prispressade produkter som dessa, skickas oftaat långt är ett stort hot!

  • Lisa

   Nej, inte som Wish. Har för mig att Nelly äger Members. Oavsett så är det en riktig skitsite. Var en nöjd kund i flera år, men det blev bara sämre och sämre. Längre leveranser, fel vara och storlek, varor som inte kommit och sen får man ett Mail om att varan tagit slut. Nej, fy!

 • Katrin

  Hej!

  Skulle gärna vilja veta varifrån dem svarta kängorna är och dem svarta skorna med klack?! Supersnygg!! 😍😍👌🏽

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *